Life

Vasile Muraru, neliniștit pentru familia soției sale din Siret: ”Nu vor să plece de acolo”

Vasile Muraru este în stare de alertă de când a pornit războiul în Ucraina. Actorul are rude aproape de granița cu țara care luptă împotriva Rusiei, foarte aproape de graniță.
10.03.2022 | 06:35
Vasile Muraru nelinistit pentru familia sotiei sale din Siret Nu vor sa plece de acolo
Vasile Muraru, alarmat de războiul din Ucraina. Familia soției sale trăiește aproape de graniță. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Artistul este tot mai neliniștit pentru familia soției sale, Marinela Muraru, care are părinții într-un sat aflat la granița cu Ucraina. Rudele actorului fac parte dintr-o comunitate de români destul de mare.

Vasile Muraru, alarmat de războiul din Ucraina. Familia soției sale trăiește aproape de graniță

Vasile Muraru este îngrijorat pentru că cei dragi partenerei sale de viață nu vor să părăsească zona în care se află, chiar dacă sunt foarte aproape de conflictul din Ucraina. Actorul spune că sunt bine în prezent.

ADVERTISEMENT

„Am cuscrii chiar în zona afectată! Deocamdată sunt bine, mulțumim lui Dumnezeu! Nu vor să plece de acolo, e o comunitate foarte mare de români, sunt în zona Mămăliga, chiar la graniță, peste graniță, mai în dreapta Siretului, peste Rădăuți-Prut.

Vă dați seama ce comunitate de români, la școala generală sunt 450 de copii! Nu a plecat nimeni din sat. Suntem îngrijorați, ca toată lumea! Cui îi place războiul?

ADVERTISEMENT

Și nenorocirile pe care le provoacă o asemenea calamitate! În copilărie am prins doar povestiri”, a declarat Vasile Muraru, în emisiunea Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Florentina Fătu: ”Mă gândesc că am trăit vremuri bune”

În aceeași notă, partenera de scenă a renumitului actor, Florentina Fătu, este de părere că speranța și optimismul sunt cele pe care trebuie să ne bazăm în aceste vremuri tulburi, când viața ne este dată peste cap.

ADVERTISEMENT

„Ca tot omul mă gândesc că am trăit vremuri bune și aproape că nici nu am realizat, pentru că ne-am obișnuit așa, cu binele, și acum planează pericolul ăsta și simți cumva că toată viața ți-e afectată, că totul e dat peste cap.

Important e să ne păstrăm speranța și optimismul cumva. Până la urmă, noi, ca artiști, cam asta e menirea noastră, încercăm să mergem înainte și să ținem inima sus. Și cât putem să tragem și oamenii după noi”, a adăugat actrița, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT