Life

Cum arată acum Teodora Mareș la cei 60 de ani ai săi. Actrița din ”Declarație de dragoste” continuă să joace pe scenă

Teodora Mareș a împlinit 60 de ani în această toamnă, însă timpul parcă nici nu a trecut. Actrița din ”Declarație de dragoste” se menține în formă și joacă pe scenă în continuare.
10.12.2022 | 22:28
Cum arata acum Teodora Mares la cei 60 de ani ai sai Actrita din Declaratie de dragoste continua sa joace pe scena
Cum arată Teodora Mareș din ”Declarație de Dragoste” la 60 de ani. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teodora Mareș este un nume pe care cu siguranță generații întregi și-l amintesc.

Cum arată Teodora Mareș la 60 de ani

Rolul pe care l-a avut în filmul ”Declarație de dragoste” din 1985, unde a jucat alături de Adrian Păduraru, a reprezentat debutul ei în actorie și a făcut-o celebră.

Cei doi au avut nenumărate scene emoționante împreună, iar publicul nu are cum să îi uite oricum.

ADVERTISEMENT

Teodora Mareș și Adrian Păduraru s-au reîntâlnit după 33 de ani și au jucat împreună în pelicula ”Coborâm la prima”, acțiune care se petrece a doua zi după incendiul Colectiv, iar talentul lor a fost același.

Chiar dacă anii au trecut, Teodora Mareș continuă și acum să mai joace în piese de teatru și să se mențină în formă, iar anii parcă nici nu au trecut paste ea.

ADVERTISEMENT
Teodora Mareș, actrița din ”Declarație de dragoste” continuă să joace pe scenă. Sursă foto: captură video, Facebook / colaj Fanatik
Teodora Mareș, actrița din ”Declarație de dragoste” continuă să joace pe scenă. Sursă foto: captură video, Facebook / colaj Fanatik

Teodora Mareș și Adrian Păduraru nu se înțelegeau deloc când filmau ”Declarație de dragoste”

Deși în filmul ”Declarație de dragoste” cei doi actori păreau suflete pereche, realitatea era cu totul alta, însă asta s-a aflat mulți ani mai târziu.

Teodora și Adrian nu se suportau la acea vreme, însă anii au trecut peste ei și iată că acum lucrurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Chiar actorul povestea că amândoi avea câteva reproșuri unul la adresa celuilalt, iar conflictele nu încetau să apară.

În pauze, cei doi se ignorau reciproc, însă când începeau filmările, acești ”reveneau” la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

”Nu ne suportam la vremea aceea. Era o oarecare țâfnă între noi. În pauzele de la filmări nu ne vorbeam, ne ignoram.

Dacă lumea a crezut într-o poveste de dragoste dincolo de scenariul din film, atunci poate că a fost doar meritul jocului nostru de pe micile ecrane. Când repetam fiecăruia dintre noi i se părea că celălalt nu face exact ceea ce trebuie”, povestea, în 2017, Adrian Păduraru, la lansarea peliculei „Coborâm la prima”.

Teodora Mareș regretă că nu a devenit mamă

În ceea ce privește viața amoroasă a celebrei actrițe, Teodora Mareș a format un cuplu cu Felix Totolici, celebrul om de televiziune.

Din păcate însă, cei doi nu au avut copii, iar căsnicia lor s-a terminat subit. La un moment dat, actrița povestea că cel mai mare regret al său este că nu a putut să devină mamă.

Între timp însă, aceasta și-a văzut de carieră. În ultimii 33 de ani, Teodora Mareș a jucat în nenumărate producții excepționale, cea mai recentă fiind din 2018.

Printre cele mai importante se numără filmul ”Declarație de dragoste”, ”Moromeții”, ”Extemporal la dirigenție”, ”O vară cu Mara”, ”Trași pe sfoară” din 2007 și ”Coboram la prima” din 2018, în regia Tedy Necula.

Amintim că Nicolae Corjos, regizorul celebrelor filme ”Declarație de dragoste”, unde a jucat Teodora Mareș  și ”Liceeni”, care a rămas în mintea multor generații, s-a stins din viață chiar la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT
Tags: