Sport

Vasile Dîncu, reacție după ce FCSB are voie să joace pe Ghencea: „Să-și asume!”

Vasile Dîncu a oferit o primă reacție după ce FCSB a primit acces să joace pe stadionul Ghencea și este de părere că Marcel Ciolacu trebuie să-și asume decizia.
11.07.2023 | 19:41
Vasile Dincu reactie dupa ce FCSB are voie sa joace pe Ghencea Sasi asume
Vasile Dîncu, reacție după ce FCSB are voie să joace pe Ghencea. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării Naționale a explicat faptul că în timpul mandatului său a considerat că este normal ca FCSB să nu joace în Ghencea, fiind un litigiu nerezolvat cu CSA Steaua.

Vasile Dîncu, reacție după ce FCSB are voie să joace pe Ghencea

Vasile Dîncu a oferit o primă reacție după ce FCSB a primit accesul să joace pe stadionul Steaua și a explicat motivul pentru care în mandatul său nu a lăsat echipa lui Gigi Becali să evolueze în Ghencea:

ADVERTISEMENT

„Personal, nu vreau să comentez această decizie. Domnul prim-ministru Marcel Ciolacu şi ministrul Apărării au semnat decizia să se joace în Ghencea. 

E o decizie pe care şi-o asumă. Eu nu mai sunt ministrul Apărării Naţionale. Din punctul meu de vedere am considerat că atât timp cât între FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei era un litigiu nerezolvat, nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea”.

ADVERTISEMENT

„Aşa am considerat că e normal să se întâmple. Acum decizia aparţine domnului prim-ministru şi domnului ministru al Apărării Naţionale”, a mai spus Vasile Dîncu, potrivit OrangeSport.

Mihai Stoica a râs de fanii CSA Steaua

Fanii CSA Steaua au protestat împotriva posibilității ca FCSB să joace pe Ghencea, iar Mihai Stoica a râs de aceștiaAm văzut cearșafuri. Mi se par copilării!

ADVERTISEMENT

Eu văd „Jos labele SUD”, așa citesc prima dată. Nu cred că ar putea împiedica. Eu cred că are dreptul primul venit, care suntem noi.

Stadionul n-a fost făcut pentru ca cineva să facă circ, să pună unii două mese și să pună de-un grătar. Stadionul a fost făcut ca derby-ul fotbalului românesc să se joace pe un stadion de 30.000 de locuri, nu pe unul de 7.000 de locuri”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că 3 cearșafuri pe care și-au așternut unii nu știu ce mesaje… te doare capul. N-a împânzit nimeni nimic!”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT