Fotbal intern

Vasile Miriuţă atacă transferurile lui Alex Mitriţă şi Nicuşor Stanciu: “Dacă eşti jucător de valoare nu mergi la capătul lumii”

01.02.2019 | 21:12
Vasile Miriuta ataca transferurile lui Alex Mitrita si Nicusor Stanciu Daca esti jucator de valoare nu mergi la capatul lumii

Vasile Miriuţă atacă transferurile lui Alex Mitriţă şi Nicuşor Stanciu. Fostul jucător de la FCSB a semnat recent cu Al Ahli, în timp ce vedeta Universităţii Craiova ar urma să meargă la New York City FC. Antrenorul lui FC Hermannstadt i-a criticat pe cei doi jucători şi le-a transmis că aceste mutări dovedesc că nu ar avea valoare de campionatele puternice din Europa.

“Mai nou, jucătorii noştri români pleacă prin Arabia Saudită şi prin Statele Unite. Dacă eşti mare jucător te duci în Germania, unde s-a dus Băluţă, în Anglia, în Spania, Italia. Dacă eşti jucător de valoare, te duci în Germania, la Leverkusen şi îţi dă patru milioane pe an. Dacă eşti jucător de valoare, fotbalist de valoare. Nu trebuie să mergi la capătul lumii ca să câştigi două sau trei milioane. Dar dacă nu eşti jucător de Leverkusen, te duci în altă parte şi câştigi”, a declarat Vasile Miriuţă.

Vasile Miriuţă atacă transferurile lui Alex Mitriţă şi Nicuşor Stanciu. Adrian Stoian are o altă părere

Vasile Miriuţă atacă transferurile lui Alex Mitriţă şi Nicuşor Stanciu, încă cei doi au parte şi de susţinători. Adrian Stoian, transferat de FCSB de la Crotone, a vorbit despre plecările celor doi colegi de la echipa naţională a României şi a avut o cu totul altă părere faţă de antrenroul lui FC Hermannstadt.

Vasile Miriuţă atacă transferurile lui Alex Mitriţă şi Nicuşor Stanciu. ce le-a transmis celor doi
Vasile Miriuţă atacă transferurile lui Alex Mitriţă şi Nicuşor Stanciu. ce le-a transmis celor doi

“În privinţa lui Nicuşor, am văzut că merg jucători în campionatul acela destul de buni, chiar dacă mai în vârstă. Sper să fie în formă şi să fie în continuare la naţională, ca Budescu. Nu cred că e cineva în stare să refuze, care să nu fi mers, e normal ca fiecare jucător să se gândească şi la viitor, nu numai la prezent. E OK pentru el, mi se pare. Vreau să îi urez baftă lui Mitriţă, noi ne concentrăm pe treaba noastră. Dacă şi-au făcut treaba aici e timpul să încerce altceva”, a susţinut Adrian Stoian.