Sport

Vecinii nu îl mai suportă pe Neymar! Starul lui PSG, făcut praf de primarul localității în care locuiește: “Un individ lipsit de respect! Trimitem reclamație procurorului”

Neymar Junior (31 de ani), starul lui Paris Saint-Germain are din nou probleme și s-ar putea alege cu un dosar pentru tulburarea liniștii publice.
11.02.2023 | 13:25
Vecinii nu il mai suporta pe Neymar Starul lui PSG facut praf de primarul localitatii in care locuieste Un individ lipsit de respect Trimitem reclamatie procurorului
Neymar Jr. a mai fost cercetat de parchetul spaniol, care a cerut 2 ani de închisoare pentru brazilian. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar are o viață zbuciumată, iar atacantul lui PSG nu este unul dintre mai în formă jucători. Ba, mai mult, imaginea sa a fost pătată de tot felul de scandaluri, mai ales după ce a plecat de la Barcelona.

Neymar, în război cu vecinii săi dintr-un cartier de lux din Paris

Neymar locuiește într-un cartier exclusivist din vestul Parisului. Numai că vecinii săi nu sunt deloc încântați de prezența brazilianului și îl amenință cu un dosar pentru tulburarea liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Atacantul care locuiește într-o vilă cu cinci etaje din cartierul Bougival i-a scos din minți pe vecinii săi după petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere, pe data de 5 februarie.

Luc Watelle, primarul din Bougival, l-a pus la zid pe Neymar, căruia îi face o descrierea nedemnă de un fotbalist de renumele său: „un indivit lipsit de respect. Nu a fost doar muzică de fundal, A fost extrem de enervant.

ADVERTISEMENT

Putem discuta despre asta, dar ce faci în cazul unuia care trebuie să plătească 135 de euro amendă, când el câștigă cât câștigă. Până la urmă vorm trimite o reclamație procurorului pentru tulburarea repetată a ordinii publice”, a fost mesajul dur al edilului.

Vila de lux în care stă Neymar valorează peste 7 milioane de euro

Casa lui Neymar este situată la 23 de kilometri de centrul Parisului, iar acolo a mai locuit și Ronaldinho în perioada în care a jucat pentru Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Superbul mansion este evaluat la cel puțin șapte milioane de euro, iar Neymar plătește lunar o chirie uriașă: 15.000 de euro, adică nu mai puțin de 180.000 de euro pe an.

Neymar a fost aproape să facă închisoare

Brazilianul a fost cercetat pentru transferul său de la Santos la Barcelona și putea fi condamnat la cinci ani de închisoare dacă era găsit vinovat pentru fraudă: „Nu am participat la negocieri. Tatăl meu mereu a avut grijă de asta și va avea întotdeauna. Eu semnez tot ce îmi spune el să semnez. Să joc pentru Barcelona a fost mereu visul meu de când eram copil”, a declarat Neymar la tribunal, conform Sky Sports.

ADVERTISEMENT

Parchetul spaniol a cerut în cele din urmă o condamnare de doi ani și o amendă de zece milioane de euro, iar procesul a avut loc în perioada 17-31 octombrie 2022. A fost în cele din urmă achitat.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,68 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Bayern Munchen

ADVERTISEMENT