Life

Vedeta care a refuzat Chefi la cuțite de 3 ori: ”Nu știu pe ce poziție am fost chemat”

Vedeta care a respins oferta primită de la Chefi la cuțite de 3 ori. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie.
14.08.2023 | 11:10
Vedeta care a refuzat Chefi la cutite de 3 ori Nu stiu pe ce pozitie am fost chemat
Vedeta care a respins oferta primită de la Chefi la cuțite de 3 ori. Care a fost motivul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta care a refuzat emisiunea culinară de la Antena 1, de 3 ori. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui podcast de pe Youtube, unde a mărturisit că nu știe pe ce poziție a fost chemat de producătorii show-ului.

Vedeta care a respins oferta primită de la Chefi la cuțite de 3 ori. Care a fost motivul

Gojira este vedeta care a respins oferta primită de la Chefi la cuțite de 3 ori. Motivul pentru care DJ-ul, pe numele său real George Dorin Andreescu, nu a dorit să semneze cu postul de televiziune a avut legătură cu partea materială.

ADVERTISEMENT

Artistul a precizat că niciodată nu i s-au oferit bani pentru a apărea pe sticlă, în emisiunea culinară moderată de Irina Fodor. Acestuia i se pare normal să-și vindă imaginea unui produs, nu să muncească pe gratis.

„Am fost chemat a treia oară la Chefi la Cuțite, oficial. Nu știu exact pe ce poziție am fost chemat. Este o emisiune mainstream, de consum, care este un proiect comercial al trustului Intact, de succes.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare ok să te duci gratis acolo, în contextul în care te duci, ești entertainer, contribui în mod direct în gradul de entertaining al emisiunii respective. Adică în a mă duce gratis la emisiunea aia și a fi într-un cadru destul de conformist, prefer să stau aici cu tine în subsol.

Nici nu știu exact care era poziția. Nu am continuat discuția pentru că la mine a fost întrebarea: există buget? Nu. Atunci îmi pare rău, nu sunt interesat, aș prefera să fac altceva”, a spus Gojira într-unul dintre podcast-urile sale, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Gojira, DJ român
Gojira, DJ-ul român care a refuzat Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com

Cine este Gojira, artistul care a refuzat Chefi la cuțite

Gojira este o persoană publică despre care nu se cunosc prea multe informații. În prezent, are o emisiune în online unde are invitate diverse vedete autohtone. S-a născut în Țăndărei, județul Ialomița, și vorbește des despre localitatea natală.

S-a mutat în București după ce a terminat liceul pentru a urma cursurile Facultății de Medicină. A început să cocheteze cu muzica la vârsta de 16 ani, iar mai târziu i-a cunoscut pe cei din trupa UNU și a început să ia în serios muzica electronică.

ADVERTISEMENT

A colaborat cu prietenul său Kosak și ulterior, și-a îndreptat atenția spre cariera de DJ. A îmbinat mai multe stiluri, de la breakbeat până la tehno și electro, variind inclusiv spre hip-hop și rock. Gojira a mixat alături de Rafik, Adam Freeland, DJ Quest și Black Sun Empire.

ADVERTISEMENT