Fotbal international

Vestea neașteptată pe care o primește Ianis Hagi! Rangers poate fi cumpărată de acționarii lui Liverpool

29.03.2020 | 18:09
Vestea neașteptată pe care o primește Ianis Hagi! Rangers poate fi cumpărată de acționarii lui Liverpool
Ianis Hagi. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a primit o veste importantă și anume că Rangers poate să fie cumpărată de acționarii lui Liverpool.

Vestea neașteptată pe care o primește Ianis Hagi

Miliardarul Jim McColl a lansat zvonul conform căruia acționarii lui Liverpool ar putea să o cumpere pe Rangers, el fiind unul dintre cei care ar urma să participe la tranzacție, conform liverpoolecho.com.

„În niciun moment, în mintea mea, nu doream să cumpăr. Cu toate acestea. aș putea să îmi schimb părerea acum, pentru că m-am interesat în legătură cu această tehnică folosită, Moneyball.

ADVERTISEMENT

Asta se întâmplă la Liverpool. Este aceeași tehnică pe care ei o folosesc. Apoi vedem că sunt la 22 de puncte peste toți (n.r.: sunt 25 de puncte) folosind această tehnică. Așa că e o idee.

De fapt, am fost contactați trecent pentru a vedea dacă suntem interesați să ne mai uităm o dată. Oamenii care au investit la Liverpool ar fi interesați să arunce o privire, alături de noi și să aplice aceeeași tehnică”, a mai spus  Jim McColl.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, dorit de Lazio

Ianis Hagi are șanse să fie cumpărat definitiv de Rangers de la Genk, însă este dorit și de Lazio, formația antrenată de Simone Inzaghi.

Jurnaliștii italieni de la „La Lazio siamo noi” notează că Ianis Hagi este o variantă pentru echipa pregătită de Simone Inzaghi: „Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El joacă la Rangers, unde este împrumutat de la Genk.

ADVERTISEMENT

Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic”.

Italienii i-au făcut deja o „fișă” lui Ianis Hagi, pe care îl descriu fiind tehnic și imprevizibil: Costă 5-6 milioane de euro transferul său. Ianis este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc.

Este total diferit de Giroud (n.r. – alt jucător urmărit de Lazio). O evaluare atentă este necesară pentru întărirea atacului care a înscris 74 de goluri în acest sezon până acum”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri