News

Vești bune de la Digi! RCS RDS oferă net gratuit acestei categorii de clienți

08.08.2019 | 10:23
Internet gratuit de la RCS RDS pentru românii aflați în Ungaria

Vești bune de la Digi RCS RDS pentru românii care circulă în afara granițelor! Aceștia vor beneficia de internet gratuit, iar cei dragi îi pot suna fără probleme sau costuri suplimentare pe numărul de telefon pe care îl folosesc și în țară!

Internet gratuit de la RCS RDS pentru românii aflați în Ungaria

Dacă până acum singura variantă de a-ți verifica mail-ul sau de a vedea ultimele fotografii postate pe Facebook erau benzinăriile care ofereau internet gratuit, românii plecați în străinătate au primit vești bune din partea RCS RDS! Turiștii plecați în Ungaria vor putea utiliza gratuit internetul pe mobil!

”Prin optiunea Roaming beneficiezi de serviciile Digi Mobil si in afara tarii. Cand esti plecat in strainatate poti sa suni si sa fii sunat pe numarul tau de mobil. In plus poti primi si sms-uri. Cei care te vor apela vor forma numarul tau ca si cand ai fi in Romania si nu vor plati nimic in plus.

Internet gratuit de la RCS RDS pentru românii aflați în Ungaria
Internet gratuit de la RCS RDS pentru românii aflați în Ungaria

Modificări importante și la serviciul de Roaming

Promoțional, până la 30.09.2019 traficul de date efectuat în rețeaua Digi Mobil Ungaria este asimilat traficului național, în limita cantității disponibile, dar până la 50 GB/lunar, fără alte costuri suplimentare. În România va fi disponibilă spre utilizare diferența rămasă până la 50 GB. Dacă sunteți de acord cu utilizarea serviciului de roaming în aceste condiții promoționale, vă rugăm să selectați manual operatorul Digi Mobil Ungaria”, potrivit unui comunicat RCS RDS.

”Așadar, net gratuit pe telefon și în Ungaria, pentru abonații din România ai operatorului deținut de RCS&RDS. Apropo de operatorul Digi Mobil Ungaria, acesta este activ de puțină vreme. Până acum vreo trei săptămâni, rețeaua miliardarului Zoltan Teszari era recepționată în Ungaria doar în zona de frontieră. Apoi, spre Budapesta semnalul era livrat de Telenor.

Acum, semnalul Digi Mobil Ungaria este recepționat și în capitala maghiară, iar de azi e disponibilă și oferta de mai sus. Și care sună bine de tot și pe care promit să o testez la greu”, scrie un abonat RCS RDS.

Tags: