Fotbal intern

Cei 7 petrolişti bolnavi de Covid-19 au fost retestaţi. Noile rezultate sunt tot pozitive!

09.07.2020 | 16:15
Cei 7 petrolisti bolnavi de Covid19 au fost retestati Noile rezultate sunt tot pozitive
ADVERTISEMENT

Formația Petrolul Ploiești a primit rezultatele testelor de coronavirus efectuate ieri pentru jucătorii care au fost negativi la analizele efectuate înaintea jocului cu UTA.

Următorul meci al prahovenilor este programat sâmbătă, acasă cu Rapid. Este primul joc al Petrolului în play-off-ul de promovare din Liga 2, după ce partida cu UTA a fost amânată din cauza faptului că șapte persoane din cadrul clubului au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

18 jucători ai Petrolului, printre care și căpitanul Laurențiu Marinescu, au fost depistați negativ la testele efectuate în cursul acestei săptămâni. Meciul cu Rapid din a doua etapă a play-off-ului este programat pentru sâmbătă, de la ora 20:15, pe stadionul ”Ilie Oană”.


UPDATE 9 iulie, 16:10 / Veşti proaste pentru Petrolul Ploieşţi. Cele 7 persoane care au primit rezultatul pozitiv la testele de Covid-19 în urmă cu o săptămână au fost retestate. Noile rezultate sunt din nou pozitive, conform GSP. Şase jucători şi magazinerul clubului prahovean sunt bolnavi. Unul dintre fotbalişti manifestă febră şi este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Petrolul şi Rapid se va juca sâmbătă, de la 20:15. Va fi primul meci din play-off pentru ploieşteni, care, evident, nu vor beneficia de serviciile celor 6 fotbalişti bolnavi.


Jucătorii depistați pozitiv sunt izolați și vor mai face două teste

Fotbaliștii depistați pozitiv cu coronavirus nu vor face parte din lotul prahovenilor în următoarea perioadă. Ei sunt asimptomatici și azi vor face un nou test împotriva noului coronavirus. După 48 de ore vor mai face încă unul.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii Younes Hamza, Serge Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae, dar și magazionerul Romeo Ivan sunt cei depistați pozitiv cu coronavirus.

Până acum s-au jucat două meciuri în play-off-ul din Liga a doua. Ambele partide s-au încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0. Este vorba despre Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș și CS Mioveni – Rapid București.

ADVERTISEMENT

Astfel, după prima etapă, echipa din Ploiești se află pe ultimul loc al clasamentului, la două puncte de locul doi care asigură promovarea în primul eșalon. Petrolul are însă un joc în minus disputat.

În următoarea etapă din play-off, se mai joacă UTA Arad – Turris Turnu Măgurele și FC Argeș – CS Mioveni.

Clasament Liga a doua:

  1. UTA Arad 25 de puncte (are un meci în minus)
  2. CS Mioveni 21
  3. Turris Turnu Măgurele 21
  4. FC Argeș 20
  5. Rapid București 20
  6. Petrolul Ploiești 19 (are un meci în minus)
ADVERTISEMENT