Life

Vești proaste pentru Casa Regală britanică. Un celebru astrolog a prezis un scandal uriaș în 2024

Momente neplăcute în Familia Regală britanică. Un prezicător renumit susține că membrii vor avea parte de un conflict major în 2024.
28.12.2023 | 15:14
Vesti proaste pentru Casa Regala britanica Un celebru astrolog a prezis un scandal urias in 2024
Momente neplăcute în Familia Regală britanică. Un prezicător renumit susține că membrii vor avea parte de un conflict major în 2024. Sursa foto: glamourmagazine.co.uk. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru Casa Regală britanică. Un celebru astrolog a prezis un scandal uriaș în 2024. Tânărul clarvăzător Nicolas Aujula, care a reușit să prezică cele mai importante evenimente din ultimii ani, revine cu informații despre următoarea perioadă.

Momente neplăcute în Familia Regală britanică. Un prezicător renumit susține că membrii vor avea parte de un conflict major în 2024

Momente neplăcute în Familia Regală britanică. Un prezicător renumit susține că membrii vor avea parte de un conflict major în 2024. Nicolas Aujula, un astrolog în vârstă de 37 de ani, susține că lucrurile nu vor fi plăcute în rândul celor cu sânge albastru.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că suferința și stresul se vor abate asupra Ducilor de Sussex, în special în privința actriței americane. Meghan Markle se va afla în centrul unui scandal monstru. El spune că totul va porni din interior.

Clarvăzătorul susține că „vocea sa interioară” și viziunile i-au arătat că ar putea exista o „scurgere de înregistrări vocale”. De asemenea, acesta a mai spus că soția Prințului Harry va avea „un element de suferință”. Această suferință nu are legătură cu fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea.

ADVERTISEMENT

„Cred că Meghan Markle va avea un element de suferință, nu cu Harry, ci cu o altă persoană apropiată. Simt că în cazul Familiei Regale va exista o scurgere de informații despre o înregistrare vocală”, a spus Nicolas Aujula pentru Mirror.

Ce previziuni are Nicolas Aujula pentru 2024

Nicolas Aujula a dezvăluit și care sunt previziunile care i-au apărut în privința vedetelor internaționale. Multe dintre acestea vor avea în 2024 perioade foarte bune pentru că se vor concentra mai mult pe partea personală.

ADVERTISEMENT

„Simt că pentru Cheryl Tweedy va fi un an foarte bun, o vom vedea cum se va extinde cu adevărat și cum se va pune cu adevărat în evidență”, a mai spus astrologul despre cântăreața și compozitoarea de 40 de ani.

„Cred că Victoria Beckham se va concentra pe sănătatea și bunăstarea ei. Va avea și mai mult succes. Cred că Kim Kardashian va face ceva cu literatura – cred că ar putea să scrie o carte sau să fie imaginea unui atelier.

ADVERTISEMENT

Oamenii o vor vedea mai puțin ca pe o celebritate cu capul în aer și mai mult ca pe o femeie cu inteligență”, a completat Nicolas Aujula, care în urmă cu ceva vreme a prezis interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry la Oprah.

ADVERTISEMENT