Life

Nuntă în Familia Regală britanică! Cel mai râvnit burlac și-a găsit aleasa

Căsătorie în interiorul Familiei Regale din Marea Britanie. Cel mai cunoscut celibatar a anunțat logodna cu partenera sa.
25.04.2023 | 17:38
Nunta in Familia Regala britanica Cel mai ravnit burlac sia gasit aleasa
Căsătorie în interiorul Familiei Regale din Marea Britanie. Cel mai cunoscut celibatar a anunțat logodna cu partenera sa. Sursa foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Nuntă în Familia Regală britanică! Cel mai râvnit burlac și-a găsit aleasa. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei declarații emise de un purtător de cuvânt, acestea fiind însoțite de o fotografie cu cei doi tineri.

Căsătorie în interiorul Familiei Regale din Marea Britanie. Cel mai cunoscut celibatar a anunțat logodna cu partenera sa

Ducele de Westminster, cel mai cunoscut celibatar din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a anunțat logodna cu partenera sa, Olivia Henson. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 2 ani.

ADVERTISEMENT

Finul Regelui Charles al III-lea i-a cerut mâna iubitei sale chiar în casa pe care o deține familia în Eaton Hall. Tânărul în vârstă de 32 de ani și frumoasa șatenă sunt în culmea fericirii de când au anunțat că va urma o căsătorie în interiorul Familiei Regale.

„Ducele de Westminster și domnișoara Olivia Henson își anunță logodna. Cuplul s-a logodit la Eaton Hall din Cheshire și membrii ambelor familii sunt încântați de această veste”, se arată într-o postare de pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că Ducele de Westminster are relații apropiate cu Casa Regală și o avere considerabilă nu este exclus ca la nuntă să ia parte chiar regele Charles al III-lea și Regina Consoartă. În momentul de față, nu a fost stabilită nicio dată pentru ceremonia celor doi.

Cine este Ducele de Westminster

Ducele de Westminster, pe numele său real Hugh Grosvenor, este finul Suveranului și nașul Prințului George. Miliardarul de 32 de ani a fost numit o perioadă foarte lungă de timp „burlacul de aur” al aristocrației britanice.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, tânărul este cunoscut în cercul de apropiați drept Hughie, în timp ce titlul nobiliar l-a moștenit de la regretatul său tată în anul 2016, când acesta a încetat din viață la vârsta de 65 de ani, după un infarct.

A primit prestigiul, dar și o avere considerabilă de active care se ridică la valoarea de peste 10 miliarde de euro. O listă întocmită de Sunday Times în 2022 arată că este al treilea cel mai bogat bărbat din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ducele de Westminster are mai multe proprietăți din California, în Silicon Valley, precum și investiții de primă mână în peste 60 de orașe din întreaga lume. Din partea mamei este descendent al Împăratului Nicolae I al Rusiei și al Casei Romanov.

În aceeași notă, tânărul are trei surori, una dintre ele fiind Lady Tamara. Aceasta a făcut nunta în anul 2004, la ceremonie luând parte inclusiv Regina Elisabeta a II-a și soțul său, Ducele de Edinburgh, dar și Prinții Harry și William.

ADVERTISEMENT
Tags: