Life

Vești proaste pentru români. Wizz Air a anulat cursele pentru o destinație preferată

Încă o veste proastă pentru români din partea companiei Wizz Air. Au fost anulate cursele pentru una dintre destinațiile favorite.
15.08.2023 | 20:30
Vesti proaste pentru romani Wizz Air a anulat cursele pentru o destinatie preferata
Vești proaste pentru clienții Wizz Air. O alt cursă a fost anulată. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Wizz Air le-a dat clienților săi încă o veste o proastă. Deși a primit numeroase plângeri, a fost sesizată Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației și vacanțele multor români au fost distruse, acum a mai anulat o cursă.

Wizz Air a mai  anulat o cursă. Ce se întâmplă cu pasagerii care urmau să zboare spre Abhu Dabi

Wizz Air continuă să le încurce planurile românilor. Atât oameni de rând, cât și vedete s-au confruntat cu probleme fie la întoarcere fie la plecarea din țară, dar situația este departe de a se fi încheiat, cu toate că neregulile semnalate de clienți au ajuns și la urechea autorităților.

ADVERTISEMENT

Oamenii au depus plângeri pentru că zborurile lor au fost anulate, au înregistrat întârzieri ori s-au trezit că nu se pot îmbarca în avion deoarece s-au vândut mai multe bilete decât ar fi trebuit, astfel fiind sesizată Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației.

Cu toate acestea, turiștii au primit încă o veste proastă. Pentru o lună, Wizz Air anulează zborurile pentru una dintre destinațiile de vacanță favorite. Mai exact, toate cursele dintre octombrie de pe ruta Cuj-Napoca înspre Abu Dhabi au fost scoase.

ADVERTISEMENT

Niciun avion Wizz Air nu va zbura an și din această direcție până în noiembrie, când cursa va fi reluată. Pentru că mulți turiști au plătit deja biletele, compania a anunțat că toți vor fi despăgubiți, astfel încât să nu aibă de suferit.

Cum s-a apărat compania după ce autoritățile au fost sesizate

După ce autoritățile au luat atitudine, Wizz Air s-a apărat și a dezvăluit că multe dintre perturbările neprevăzute au fost cauzate de factori ce nu puteau controlați de companie, precum grevele angajaților sau condițiile meteo.

ADVERTISEMENT

Totodată, reprezentanții au ținut să precizeze că deși unele zboruri au fost anulate, niciodată nu a fost vorba despre nouă curse într-o sigură zi, „așa cum a fost afirmat în mass-media”. De asemenea, au menționat că au fost luate măsuri substanțiale.

„Printre acestea creşterea disponibilităţii aeronavelor, adăugarea unor aeronave suplimentare de rezervă şi ajustarea programului echipajelor pentru a permite un interval de timp mai mare între zboruri, cu scopul de a spori flexibilitatea operaţiunilor.

ADVERTISEMENT

Compania aeriană depune în mod activ eforturi pentru a reduce întârzierile şi anulările imprevizibile, care ar putea perturba planurile de călătorie ale pasagerilor”, au spus reprezentanții Wizz Air.

ADVERTISEMENT