Life

Vești proaste pentru români. Wizz Air anulează 8 rute la începutul lui 2024. Ce zboruri dispar

Anunț neplăcut pentru călătorii care apelează la serviciile Wizz Air. Compania reziliază 8 zboruri internaționale de anul viitor.
04.12.2023 | 14:40
Vesti proaste pentru romani Wizz Air anuleaza 8 rute la inceputul lui 2024 Ce zboruri dispar
Anunț neplăcut pentru călătorii care apelează la serviciile Wizz Air. Compania reziliază 8 zboruri internaționale de anul viitor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru români. Wizz Air anulează 8 rute la începutul lui 2024. Ce zboruri dispar și din ce oraș. Firma aeriană low-cost maghiară, deținută de Wizz Air Holdings Plc și axată pe zboruri în Europa, face mai multe schimbări.

Anunț neplăcut pentru călătorii care apelează la serviciile Wizz Air. Compania reziliază 8 zboruri internaționale de anul viitor

Anunț neplăcut pentru călătorii care apelează la serviciile Wizz Air. Compania reziliază 8 zboruri internaționale de anul viitor. Dezvăluirea a fost făcută de publicația boardingpass.ro, în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Firma va suspenda pentru o perioadă de mai multe luni zborurile de pe aeroportul din Timișoara spre și dinspre mai multe destinații din Europa. Zeci de călătorii au fost anulate în perioada ianuarie – martie 2024.

Printre zborurile suspendate se numără: Timișoara – Bari (între 16 ianuarie și 14 martie 2024), Timișoara – Bologna (între 29 ianuarie și 16 martie 2024) și Timișoara – Frankfurt Hahn (între 15 ianuarie și 16 martie 2024).

ADVERTISEMENT

De asemenea, celelalte călătorii ce nu vor mai fi operate de Wizz Air la începutul anului viitor sunt: Timișoara – Baden-Baden (între 15 ianuarie și 16 martie 2024), cât și Timișoara – Memmingen (între 14 ianuarie și 2 februarie 2024).

Totodată, compania maghiară a scos din grilă și zborurile următoare: Timișoara – Roma (între 14 ianuarie și 15 martie 2024), precum și de pe aeroportul din Timișoara spre Madrid, în perioada 16 ianuarie și 14 martie 2024.

ADVERTISEMENT

De ce au fost anulate aceste zboruri de Wizz Air

Wizz Air nu a făcut nicio declarație despre cele 8 zboruri care au fost anulate de pe aeroportul din Timișoara. Motivul rămâne în momentul de față unul necunoscut, însă cel mai probabil este vorba de reparații sau mentenanță.

Sursa menționată anterior arată că, ar putea fi vorba de problemele care au afectat motoarele aeronavelor de-a lungul timpului și care urmează să fie rezolvate. În aceste condiții românii trebuie să ia în calcul alte curse și rute.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Wizz Air a redus și numărul săptămânal de zboruri, așadar mare atenție când vă achiziționați bilete. Lista rutelor anulate temporar de companie urmează să fie publicată în perioada următoare.

ADVERTISEMENT