Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vești proaste pentru “tricolori” în preliminariile Euro 2024! Ce se întâmplă înainte de Kosovo – Israel

Vești proaste pentru tricolori înainte de meciul dintre Kosovo și Israel, din preliminariile EURO 2024, în special de la Priștina, unde kosovarii au mari probleme.
10.11.2023 | 11:06
Vesti proaste pentru tricolori in preliminariile Euro 2024 Ce se intampla inainte de Kosovo  Israel
Vești proaste pentru “tricolori” în preliminariile Euro 2024! Ce se întâmplă înainte de Kosovo - Israel
ADVERTISEMENT

Războiul din Israel a dat peste cap meciurile din grupa din care face parte și România, astfel că UEFA a decis ca partida Kosovo – Israel să se joace pe 12 noiembrie, în plin sezon competițional. În aceste condiții, e puțin probabil ca cei din Kosovo să poată trimite un prim 11 alcătuit din jucători de valoare.

Vești proaste pentru “tricolori” în preliminariile Euro 2024!

Asta, pentru că deja Napoli a transmis că refuză să-l trimită pe Rrahmani la lot, în timp ce situația lui Muriqi la Mallorca pare similară.  ”Observ că cei din Israel își aduc tot ce vor, iar cei din Kosovo, e vineri dimineață, încă nu avem lotul. Sunt presiuni referitor la convocări. Am auzit că Rrahmani nu e lăsat de patronul lui Napoli să meargă la convocare.

ADVERTISEMENT

O veste bună e că Krasniqi de la CFR a plecat în Kosovo. Poate ne ajută să îi încurce pe israelieni. Având în vedere la ce lot au kosovarii, e jucător util. Până la urmă UEFA le-a făcut cam toate poftele la israelieni, inclusiv cu data de 12, care nu e corect”, a remarcat Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

De aceeași părere este și jurnalistul Andrei Vochin. ”Nu cred că și-ar fi dorit ei să joace pe 12, probabil ar fi vrut două meciuri în noiembrie și două în decembrie sau ianuarie. Partea cu războiul nu e o parte bună, nici dinspre Israel nici dinspre Palestina. În ceea ce privește drama a sute și mii de oameni de acolo.

ADVERTISEMENT

Da, probabil că cei din Kosovo, care nu mai au șanse de calificare în momentul ăsta, au o cu totul o altă stare de spirit decât naționala Israelului, care în afara faptului că din punct de vedere sportiv are șanse reale de calificare, mai are și misiunea de a demonstra că și ei sunt soldați.

Din punctul de vedere al ambiției lor e clar că e un boost pentru ei, o situație specială pe care o vor trata în condiții speciale. Mă gândeam că Ucraina când a început războiul, au avut de jucat 4 meciuri, au câștigat 3, e drept că l-au pierdut pe cel mai important, play-offul de calificare la turneul final”, a transmis Vochin, aflat în studioul FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”O mobilizare incredibilă în Israel, am înțeles că vor apela la o strategie de a face două echipe. Echipa care va juca cu Kosovo ca juca cu România. Cine va juca cu Elveția, să aibă 6 zile”, a concluzionat Cristi Coste, fiind completat de jurnalistul Andrei Buzărin: ”Cred că băiatul ăsta de la Salzburg va juca în toate meciurile. Jucător de Champions League. Vor se califice, clar!”.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Vești proaste pentru “tricolori” în preliminariile Euro 2024

ADVERTISEMENT