News

Viceprimar din Vaslui, acuzat că are o relație cu o femeie căsătorită și cu doi copii. Toată comuna știa, dar soțul a aflat după câțiva ani

Un viceprimar din Vaslui este acuzat că are o relație cu o femeie măritată. Cum a aflat soțul de aventura extraconjugală
08.02.2024 | 00:27
Viceprimar din Vaslui acuzat ca are o relatie cu o femeie casatorita si cu doi copii Toata comuna stia dar sotul a aflat dupa cativa ani
Viceprimar acuzat că are o relație cu o femeie căsătorită. Foto Unsplash
ADVERTISEMENT

Un viceprimar din Vaslui este acuzat că are o relație cu o femeie căsătorită și cu doi copii. Idila ar dura de câțiva ani și deși toată localitatea știa de aventura acestora, soțul a aflat recent. Acum, îi cere explicații amantului partenerei sale.

Viceprimar acuzat că are o relație cu o femeie căsătorită

După ce edilul din Botoșani s-a aflat în centrul unui scandal amoros, acum aflăm de un caz similar petrecut tot într-o primărie din Moldova. Viceprimarul Emanuel Drăgunoiu din Duda Epureni, judeţul Vaslui, ar avea o relație cu o femeie măritată.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile sunt făcute chiar de soțul acesteia, care a aflat de aventura partenerei sale în urmă cu o săptămână. Bărbatul spune că a descoperit mesaje amoroase în telefonul soției și a fost surprins să afle că expeditorul era chiar viceprimarul.

Femeia ar fi plecat de acasă cu copilul cel mic, iar soțul înșelat a mers la primăria din localitate pentru a-i cere socoteală rivalului său. Însă, nu a reușit să dea de urma lui. Între timp, a aflat de la localnicii din comună că multă lume știa de idila nevestei.

ADVERTISEMENT

„Viceprimarul, în loc să facă treabă în comună, el cu așa ceva se ocupă?”

Ba chiar, vecinii cuplului susțin că aventura extraconjugală ar fi început după ce femeia ar fi fost chemată la primărie să primească ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană. Ea ar fi profitat și de faptul că soțul ei a fost plecat o perioadă în Italia, pentru a munci.

„Viceprimarul, în loc să facă treabă în comună, el cu așa ceva se ocupă? Nu a fost greu să o prostească pe Vasilica, că e o fată simplă, nu o duce mintea. A păcălit-o ușor.

ADVERTISEMENT

Și-a bătut joc de ea, cu bună știință. Nu are cum să nege domnul viceprimar, că nici nu merită să îi spun așa, pentru că sunt oameni care i-au văzut, camere de supraveghere, plus toate mesajele dintre ei. Ce să mai negi? Mie nu au îndrăznit oamenii să îmi spună până acum, că s-au gândit tot la copiii noștri, să nu ne strice familia.”, a declarat bărbatul înșelat, potrivit presei locale.

Pe de altă parte, viceprimarul spune că este nevinovat și că totul ar fi o înscenare pentru „a-i fi pătată imaginea”. Mai mult, el susține că îl va da în judecată pe soțul femeii care îl acuză de această faptă.

ADVERTISEMENT

Și soția acuzată de infidelitate spune același lucru. Femeia a declarat că a plecat de acasă, deoarece soțul ei o agresa. „Eu cred că este vorba doar de campania electorală și toți vor să îl vadă pe domnul viceprimar afară din primărie. Sotul s-a dus la primărie să îl ameninte, ceea ce nu mi se pare corect”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT