News

„Eram plecat la muncă și soția a început o relație cu dl. primar”. Noi detalii ale telenovelei de la Botoșani. Primarul a umplut orașul de lalele și crini pentru protejata lui

Noi informații, în urma perchezițiilor DNA care l-au vizat pe primarul din Botoșani. Este acuzat de fraudarea unui concurs de angajare.
03.02.2024 | 12:20
Eram plecat la munca si sotia a inceput o relatie cu dl primar Noi detalii ale telenovelei de la Botosani Primarul a umplut orasul de lalele si crini pentru protejata lui
Ce a făcut primarul din Botoșani pentru protejata lui. colaj Fanatik/ Foto Facebook/ Stirile Pro Tv
ADVERTISEMENT

Ies la iveală detalii halucinante în urma perchezițiilor desfășurate, vineri dimineața, de Direcția Națională Anticorupție la Primăria Botoșani. Edilul Cosmin Andrei este acuzat de fraudarea unui concurs de angajare.

Telenovela de la Botoșani. Primarul i-ar fi dat amantei subiectele de la un concurs de angajare

În anul 2021, primarul i-ar fi dat subiectele unei candidate, o femeie cu care se presupune că a avut o relație. Amanta edilului, în vârstă de 38 de ani, fostă angajată a unei bănci, a câștigat concursul pentru angajarea unui consilier clasa I, organizat la Direcția de Taxe și Impozite Locale a Primăriei Botoșani.

ADVERTISEMENT

Însă, totul a ieșit la iveală după ce soțul femeii a aflat că a fost înșelat de partenera sa chiar cu primarul din Botoșani. Bărbatul spune că soția i-a dezvăluit, la vremea respectivă, că ar fi primit subiectele de la o clientă.

Ulterior, a aflat că situația era cu totul diferită. Potrivit soțului înșelat, femeia ar fi primit subiectele de la primarul Cosmin Andrei. El susține că relația „apropiată” dintre cei doi a început în timp ce omul era plecat la muncă.

ADVERTISEMENT

„Eram plecat la muncă și soția a început o relație cu domnul primar, care a durat aproape doi ani. Am prins cum vorbeau la telefon amândoi și după aia ușor ușor am aflat toată povestea și cu angajarea”, a mărturisit soțul femeii, potrivit Știrile Pro TV.

„Botoșaniul are lalele și crini doar pentru că sunt florile ei preferate”

În prezent, cei doi se afla în proces de divorț. Pentru a se răzbuna, bărbatul a hotărât să îi dea în vileag. Mai mult, acesta face noi acuzații la adresa edilului, susținând că Primăria a decis să fie plantate flori în municipiu doar pentru a-i face pe plac protejatei lui Cosmin Andrei.

ADVERTISEMENT

„Botoșaniul are lalele și crini imperial pe bulevard doar pentru că îs florile preferate ale soției mele. N-a avut Botoșaniul în viața lui lalele și crin imperial”, a mai spus bărbatul, conform sursei citate.

Primarul din Botoșani este acuzat de DNA de „folosirea de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.”

ADVERTISEMENT

În urma audierilor care au avut loc vineri, Cosmin Andrei a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Ulterior, edilul a anunțat că se autosuspendă din toate funcțiile deținute în cadrul PSD.

Pe de altă parte, primarul susține că este nevinovat. Același lucru a fost susținut de protejata lui, care a spus că a obținut postul pregătindu-se intens pentru concurs.

ADVERTISEMENT