Life

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, victorie sub ochii blondei! Vedeta Antenei 1 nu și-a mai încăput în piele de bucurie

Andreea Bălan nu își mai încape în piele de fericire după ce Victor Cornea, iubitul ei, a reușit să câștige un nou turneu.
31.03.2024 | 13:53
Victor Cornea iubitul Andreei Balan victorie sub ochii blondei Vedeta Antenei 1 nu sia mai incaput in piele de bucurie
Andreea Bălan, fericită după ce Victor Cornea a câștigat turneul din Napoli / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele acestea, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost împreună în Napoli. Ea, mai mult pentru vacanță, el pentru a juca într-un turneu de tenis, la dublu, specialitatea lui.

Andreea Bălan, fericită după ce Victor Cornea a câștigat turneul din Napoli

Câteva zile petrecute la Napoli, în Italia, au făcut-o fericită din cale afară pe Andreea Bălan. Vedeta Antenei 1 a ajuns acolo pentru a se bucura de soare, dar și pentru a-l susține pe Victor Cornea. Și acesta a avut succes în turneul de tenis care s-a desfășurat în frumosul oraș italian.

ADVERTISEMENT

Iar pe zgură, pare-se, Victor Cornea a fost de neoprit. El a reușit să câștige, alături de partenerul său de joc, Théo Arribagé, finala turneului de tenis de la Napoli. Finala a fost câștigată în trei seturi, iar Victor s-a dovedit a fi în mare formă, rezolvând meciul în mai puțin de 90 de minute.

Ceea ce e de remarcat este că victoria din finală a iubitului Andreei Bălan este, deja, a doua în luna martie a acestui an. Mai exact, el a câștigat, acum aproape două săptămâni și turneul din Murcia, Spania, reușind astfel să obțină două trofee importante după un început de an mai ezitant.

ADVERTISEMENT

Faptul că Victor Cornea a câștigat meciul din finala tunerului cu prmeii de aproape 150.000 de euro a făcut-o pe Andreea Bălan să exulte. Pe conturile ei de socializare, vedeta Antenei 1 a postat nenumărate imagini alături de iubitul ei și i-a dedicat mai multe mesaje. ”Sunt foarte mândră de tine, dragostea mea”, a notat Andreea Bălan, alături de o fotografie în care îl săruta pe Victor Cornea.

Normal, Andreea Bălan și-a dorit foarte mult să se și fotografieze cu cupa pe care iubitul ei a câștigat-o, lucru care, evident, s-a și întâmplat. Iar pozele cu pricina, desigur, au fost la rândul lor, postate alături de alte mesaje în care își exprima dragostea pentru jucătorul de tenis.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, prezență constantă la turneele de tenis ale lui Victor

Andreea Bălan rareori lipsește de la turneele de tenis la care este implicat Victor Cornea. Ea a fost alături de el la mai toate turneele, unele chiar și de Grand Slam. Așa cum și obișnuiește, vedeta Antenei 1 a și postat nenumărate imagini de la respectivele competiții.

Cu toate acestea, pare-se, la următorul turneu, Andreea Bălan nu îi va mai fi alături lui Victor Cornea. Ea a anunțat că se întoarce în țară, după Napoli, iar iubitul ei merge la următorul turneu. Și, pe Instagram, a și postat o fotografie cu ea din aeroport. ”Eu spre casă, el spre alt turneu”, a explicat Andreea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Victor Cornea se iubesc de un an și, deja, pare-se, își fac planuri pe termen lung. De altfel, Andreea nu a ascuns că și-ar dori să îmbrace din nou rochia de mireasă, dar a precizat că nunta va fi una discretă, nu una făcută pentru public, ca precedenta, cu George Burcea.

Victor Cornea este, în acest moment, pe locul 69 în clasamentul ATP la dublu. El are un băiețel de peste 10 ani dintr-o relație anterioară. Mai mult, pare-se, Victor a reușit să se facă plăcut de fetițele Andreei. Iar acest lucru, probabil, va cântări foarte mult în momentul în care o va cere în căsătorie.

ADVERTISEMENT