Life

Andreea Bălan și Victor Cornea, mai îndrăgostiți ca niciodată. Ce surpriză i-a pregătit tenismenul iubitei sale de Valentine’s Day

Victor Cornea, gest romantic pentru frumoasa lui iubită. Cum a surprins-o tenismenul pe Andreea Bălan de Ziua Îndrăgostiților
14.02.2024 | 20:00
Andreea Balan si Victor Cornea mai indragostiti ca niciodata Ce surpriza ia pregatit tenismenul iubitei sale de Valentines Day
Ce surpriză i-a făcut Victor Cornea Andreei Bălan de Ziua Îndrăgostiților. Sursa foto: Instagram, Canva
ADVERTISEMENT

2023 a fost un an perfect pentru Andreea Bălan. Artista și-a găsit, într-un final, liniștea de care avea nevoie, iar ”vinovatul” este nimeni altul decât Victor Cornea. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” și tenismenul se iubesc din ce în ce mai mult și nu ratează nicio ocazie pentru a-și exprima sentimentele.

Andreea Bălan și Victor Cornea, îndrăgostiți ca în prima zi

Andreea Bălan radiază de fericire alături de Victor Cornea, iar acest lucru este mai mult decât evident. Artista și tenismenul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu mai este niciun dubiu faptul că sunt suflete pereche.

ADVERTISEMENT

După dezamăgirile pe care le-a trăit pe plan sentimental, Andreea a fost destul de sceptică în a se mai afișa cu iubiții ei. Însă, Victor Cornea i-a demonstrat că este diferit și că va fi mereu lângă ea, ori de câte ori va fi nevoie.

Cei doi îndrăgostiți se susțin reciproc. În ultima vreme, Andreea Bălan a fost peste tot prezentă alături de iubitul ei. Victor Cornea este tenismen, ceea ce înseamnă că, din când în când, are meciuri sau antrenamente peste hotare.

ADVERTISEMENT

Azi, de Ziua Îndrăgostiților, cei doi porumbei nu aveau cum să nu își celebreze iubirea. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a postat un mesaj romantic pentru iubitul ei pentru a-i reaminti cât de mult înseamnă pentru ea.

Andreea a recunoscut că nu are nevoie de o zi specială dedicată iubirii pentru a-și exprima sentimentele față de Victor Cornea. Cei doi își fac declarații în fiecare zi și recurg la mici gesturi de iubire unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT

Tenismenul a pregătit o surpriză de zile mari pentru iubita lui

Victor Cornea nu s-a lăsat nici el mai prejos. În această zi specială în care se sărbătorește iubirea, tenismenul și-a surprins partenera cu un buchet imens de flori. Andreea a fost emoționată, dar tot a ținut să îi mulțumească pentru acest gest romantic.

”Să ai mereu speranță și să crezi în magie, iubire adevărată și fericire, indiferent de dezamăgiri. Universul îți dă ceea ce ești, așa că fii IUBIRE. Și dragostea adevărată transcende timpul și distanța, inima mea este alături de tine, Victor!”, a scris artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Victor Cornea i-a demonstrat Andreea Bălan nu doar că este iubitul perfect pentru ei, ci și că este un tată iubitor pentru fiicele artistei. Tenismenul se înțelege de minune cu cele mici și, ori de când ori are ocazia se distrează alături de ele.

Andreea Bălan este într-un punct al vieții sale în care simte că, după toate lecțiile dure pe care le-a încasat, a primit de la viață ceea ce merita. Și anume, liniște și iubire din partea unui bărbat minunat.

ADVERTISEMENT