Life

Aventura lui Victor Cornea în Australia s-a terminat! Andreea Bălan dezvăluie ce nu s-a văzut din turneu

Aventura lui Victor Cornea, iubitul cântăreței Andreea Bălan în Australia s-a terminat! Artista a publicat imagini nevăzute din turneu!
22.01.2024 | 11:45
Aventura lui Victor Cornea in Australia sa terminat Andreea Balan dezvaluie ce nu sa vazut din turneu
Andreea Bălan l-a însoțit pe Victor Cornea în turneul din Australia. Foto: Instagram/ YouTube/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Aventura lui Victor Cornea de la Australian Open s-a terminat! Andreea Bălan a postat un vlog cu imagini nevăzute din turneul tenismenului, cântăreața însoțindu-l pe parcursul meciurilor în țara cangurilor.

Victor Cornea și-a încheiat aventura în Australia. Ce a făcut cu Andreea Bălan la Antipozi

Victor Cornea a pierdut la dublu împreună cu Sriram Balaji în fața perechii Marcelo Arevalo & Mate Pavic. Scorul final a fost 6-3, 6-3, visul sportivului român luând, astfel, sfârșit. Ce a făcut tenismenul în săptămânile petrecute în Australia alături de iubita lui, Andreea Bălan? Chiar cântăreața a vrut să le arate fanilor câteva imagini din culisele Australian Open.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te cunosc de undeva a postat un vlog pe canalul ei de YouTube cu cele mai importante momente din călătoria ei în Australia. În filmulețul de 20 de minute, Andreea Bălan e aproape permanent însoțită de Victor Cornea, tânărul fiind un ghid perfect pentru blondină.

Victor trecuse cu bine de primul tur de la Australian Open, însă n-a mai făcut față turului secund. Cornea ar fi trebuit să ajungă la Antipozi cu tehnicianul său, însă a preferat mai degrabă compania iubitei.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Cornea, ironic: „Antrenor și manager îi este Andreea Bălan”

Sibianul a întrerupt, de altfel, legătura cu Marius Vecerdea, după 18 ani de colaborare, iar în turnee nu mai merge cu antrenorul sau fizioterapeutul. Andreea Bălan este cea care are grijă ca băiatul să fie în formă maximă!

De altfel, Marius Vecerdea a ținut să fie ironic cu privire la faptul că Andreea Bălan nu se mai dezlipește de iubitul ei. Finul președintelui Klaus Iohannis a făcut, recent, o declarați devastatoare pentru tenismenul din Sibiu.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat antrenorul, pentru mediafax.ro.

Revenind la fericitul cuplu, ce au făcut Bălanca și Cornea pe parcursul șederii în Australia? Cu toate că avea meciurile de tenis pe cap, Victor și-a găsit timp pentru partenera sa de viață, așa că Andreea Bălan, aflată pentru prima oară în Australia, a bifat destul de multe obiective turistice.

ADVERTISEMENT

De departe, artista a fost fascinată de fauna de la Antipozi, împrietenindu-se cu ursuleții koala și câteva păsări rare. Vedeta a făcut mai bine de 18 ore cu avionul, având escală la Doha (Qatar). Chiar dacă drumul a fost lung și obositor, iubita lui Victor Cornea nu a regretat deloc excursia.

Bălanca, fascinată de canguri și jocurile video

Andreea le-a arătat fanilor ei de pe YouTube inclusiv hotelul în care a fost cazată, la Intercontinental Adelaide, cuibușorul de nebunii al cuplului pentru o scurtă perioadă. Cântăreața l-a privit pe tenismen, de pe margine, în timp ce se antrena, impresionată de cât de neobosit e iubitul ei.

„Mie mi se pare foarte greu ceea ce face Victor. Îți trebuie o putere și o disciplină, o forță mentală foarte mare ca să poți să te antrenezi în fiecare zi”, a remarcat Andreea Bălan în vlogul ei.

După ce a asistat la antrenamentele iubitului, Andreea a dat în mintea copiilor! Vedeta Antenei 1 s-a dus la o sală de jocuri, unde a dat proba de viteză! Apoi, Andreea și Victor s-au dus și la o rezervație naturală unde, așa cum a zis ea, căuta un cangur mare și gras!

 

ADVERTISEMENT