Sport

Victor Pițurcă, sfat pentru Denis Alibec înainte să semneze cu FCSB: „Ar fi o variantă”

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, îl sfătuiește pe Denis Alibec să nu revină la FCSB.
02.05.2024 | 09:00
Victor Piturca sfat pentru Denis Alibec inainte sa semneze cu FCSB Ar fi o varianta
Victor Pițurcă îl sfătuiește pe Denis Alibec să nu semneze cu FCSB: „Va păți exact ca data trecută”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali se pregătește pentru grupele Champions League după ce FCSB a câștigat un nou titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Pentru a ajunge în grupe, patronul din Pipera trebuie să bage mâna în buzunar pentru a face câteva transferuri care să întărească lotul campioanei.

Pe lista de transferuri a finanțatorului se află și Denis Alibec, internaționalul român care joacă la Muaither SC, echipă aflată în Qatar. Atacantul a mai evoluat pentru echipa lui Gigi Becali și în perioada 2017 – 2018, dar a plecat de la FCSB după un scandal cu Nicolae Dică, antrenorul formației din București la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă îl sfătuiește pe Denis Alibec să nu semneze cu FCSB

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Victor Pițurcă, îl sfătuiește pe Denis Alibec să nu accepte o viitoare ofertă a lui Gigi Becali, tehnicianul fiind de părere că atacantul român ar urma să aibă aceiași soartă dacă ar urma să semneze cu formația din București.

Fostul selecționer a făcut referire la episodul din 2018, când Denis Alibec a fost alungat de la FCSB în urma scandalului cu Nicolae Dică din timpul unui antrenament.

ADVERTISEMENT

„Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a declarat Victor Pițurcă la AntenaSport.

Nicolae Dică a vorbit despre scandalul cu Denis Alibec din 2018: „Am preferat echipa în locul unui jucător”

În anul 2018, Denis Alibec a fost sacrificat de Gigi Becali, fiind transferat de la FCSB la Astra Giurgiu pe o sumă în valoare de 1.4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Scandalul cu Nicolae Dică este un episod pe care fotbalistul și-l dorește să-l uite, dar care poate să-l facă să fie văzut cu alți ochi în vestiarul FCSB-ului dacă atacantul decide să revină la echipa lui Gigi Becali.

Întrebat la Orange Sport de la ce a plecat scandalul cu Denis Alibec, Nicolae Dică a recunoscut că a fost pus în situația în care a preferat să aleagă echipa în detrimentul unui jucător, asta și din cauza faptului că atacantul nu era de acord cu rolul său la FCSB în momentul respectiv,

ADVERTISEMENT

„Eram la antrenamente, am discutat câteva lucruri cu echipa, lui nu îi conveneau. Eu mi-am spus punctul de vedere, el la fel şi asta a fost în acel moment. Eu i-am spus ce gândesc, ce trebuie să facem, iar el a spus că nu este de acord cu treaba asta.

Am preferat echipa în locul unui jucător. A rămas la antrenament, dar după a fost exclus vreo două săptămâni”, a declarat Nicolae Dică, conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus...
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus în top 300 cei mai bogați români
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze