Life

Victor Slav, în stare de șoc. Tatăl prezentatorului tv a murit subit, deși nu suferea de nicio boală

Victor Slav a trăit momente de șoc. Tatăl prezentatorului tv a murit subit, deși nu suferea de niciun fel de problemă de sănătate.
08.04.2023 | 16:31
Victor Slav in stare de soc Tatal prezentatorului tv a murit subit desi nu suferea de nicio boala
Victor Slav și-a pierdut tatăl subit. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Slav trece prin momente cumplite. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu traversează o perioadă pe care nu și-ar fi imaginat-o vreodată. Tatăl său a încetat din viață și i-a lăsat atât pe el cât și pe mama sa în stare de șoc.

Victor Slav și-a pierdut tatăl înainte de Crăciun

Într-un interviu acordat recent, prezentatorul tv a vorbit despre pierderea suferită. Se pare că tatăl lui Victor Slav a încetat din viață chiar în apropierea sărbătorilor de iarnă, adică în urmă cu patru luni de zile. Evenimentul l-a șocat și totodată marcat pe aceasta, având în vedere că totul s-a întâmplat rapid.

ADVERTISEMENT

Victor Slav și tatăl său aveau o relație specială. Bărbatul avea 69 de ani și nu suferea de nicio boală. În ciuda acestui lucru însă, acesta a ajuns să moară subit. Medicii i-au spus prezentatorului tv că tatăl său a suferit un infarct dar și o embolie pulmonară.

Deși au trecut câteva luni bune de atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu încă nu și-a revenit. Pierderea tatălui său, Constantin Slav, l-a marcat total, iar acesta încă încearcă să depășească momentul, deși lucrurile sunt cât se poate de dificile.

ADVERTISEMENT

”Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a mărturisit prezentatorul tv, pentru cancan.ro.

Mama prezentatorului tv este și ea bolnavă

Iar probleme pentru Victor Slav nu se opresc doar aici. Mama sa are de asemenea probleme de sănătate. Acesta este însă alături de ea și o duce la spital ori de câte ori are nevoie. Iar cele mai dificile momente sunt cele din preajma sărbătorilor.

ADVERTISEMENT

Familia a petrecut primul Crăciun fără Constantin Slav. Acum urmează și Paștele, iar din nou, tatăl său nu va putea fi prezent la masă. Acest lucru care îl afectează enorm pe celebrul prezentator tv, după cum a dezvăluit chiar el în interviul acordat.

”A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi primul și Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, a mai adăugat el, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce va face Victor Slav de Paște? Acesta spune că vrea să petreacă sărbătorile cu fiica sa, Sofia, pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Pe de altă parte, acesta își dorește să o vadă și pe mama sa și speră să se poată organiza cât se poate de bine anul acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: