Life

Victor Slav, îndemnat să își ia copilul de la Bianca Drăgușanu: ”Fetița merită un viitor mai bun alături de tine”

06.10.2020 | 14:16
Victor Slav indemnat sa isi ia copilul de la Bianca Dragusanu Fetita merita un viitor mai bun alaturi de tine
ADVERTISEMENT

Victor Slav este îndemnat cu patos de către fanii de pe Instagram să o ia pe Sofia de la mama ei, Bianca Drăgușanu. Acesta a postat mai multe fotografii cu cea mică și a vrut să scoată în evidență asemănarea izbitoare pe care o are cu fiica lui.  Reacțiile unora dintre fani au scos la iveală părerile îngrijorate pe care le au cu privire la viitorul copilului.

Audiența a remarcat și asemănarea fizică dintre tată și fiica lui, dar mulți dintre admiratori și-au exprimat teama cu privire la soarta micuței alături de mama ei. Bianca Drăgușanu este într-o relație cu Alex Bodi, iar acest lucru i-a adus numeroase scandaluri.

ADVERTISEMENT

Ultima ispravă care a ținut pe jar presa a fost apariția celebrului model într-o stare fizică deplorabilă, după ce fusese victima unui abuz fizic. Speculațiile l-au indicat de Bodi ca fiind cel care a maltratat-o. După acest episod, Victor Slav a luat copilul în grijă.

Victor Slav este îndemnat să o ia pe Sofia din casa Biancăi Drăgușanu

Sofia petrece câteva zile alături de Victor după ultimul scandal în care a fost victimă mama ei, Bianca Drăgușanu. Este un moment ideal pentru tatăl biologic să se afișeze alături de copila care îi seamănă izbitor. Acest lucru a trecut, însă, în planul secund.

ADVERTISEMENT

A ieșit la iveală o reală îngrijorare a admiratorilor fostului prezentator al rubricii meteo cu privire la traiul pe care copila îl duce în casa mamei. Comentariile au fost numeroase, imperative, iar unele au adus și cuvinte grele la adresa Biancăi.

„Lângă tine ar trebui să crească! Acum ce rânduiește Bunul Dumnezeu! Este foarte frumoasă! Să vă bucurați de ea!”, „Îți seamănă perfect! Victor, ține-o aproape, nu îi mai da drumul la mână, cum ar zice turcii, Protejeaz-o de lucrurile urâte”.

ADVERTISEMENT

„Ia copilul la tine! nu te gândești că rămâne cu sechele din cauza nebunului de Body…daca iti iubești copilul ia custodia…”, „fetița ta merită un viitor mai bun și asta se poate întâmpla numai alături de tine”.

„Sfat de la un părinte. Copilul asta este prea frumos, prea bun! Merită totul și noroc pe ea că are un tată așa bun! Obține custodie exclusivă! Nu se poate să treacă prin asemenea scene. Iubește-o până la capăt și ține-o pt tine! Gândește-te la viitorul ei! Nu există în viata ei un model. Doar tu îi poți modela unul. Lupta-te pentru ea și fii singurul ei sprijin”, sunt doar câteva din zecile de comentarii pe care prezentatorul le-a strâns la imaginile cu micuța.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte de apariția clipului în care apare cu fața tumefiată, Bianca anunțase că urmează să facă niște dezvăluiri importante din viața ei. Vedeta a mai menționat și că are ca obiectiv fericirea copilului, iar pentru acest lucru ea trebuie să se mențină „fericită, frumoasă și activă”. După scena în care a apărut maltratată, nu a mai făcut niciun comentariu.

ADVERTISEMENT
Tags: