News

Video. Accident mortal în Timișoara, cu două mașini și două TIR-uri. Coliziunea, surprinsă de camere

Un accident mortal a avut loc miercuri dimineață în Timișoara. Două mașini și două TIR-uri s-au ciocnit, momentul fiind surprins de camere.
04.10.2023 | 10:41
Video Accident mortal in Timisoara cu doua masini si doua TIRuri Coliziunea surprinsa de camere
Accident tragic cu două mașini și două TIR-uri, în Timișoara. Sursa foto: capturi Facebook / OpiniaTimisoarei.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri a început cu un accident tragic pe un drum din municipiul Timișoara. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit după ce a fost implicat într-o coliziune cu mai multe autovehicule.

Accident tragic cu două mașini și două TIR-uri, în Timișoara

Poliția din Timiș a anunțat cum s-a produs evenimentul rutier din Timișoara. Șoferul unui Volkswagen roșu, angajat la Clinica de Boli Cardiovasculare, ar fi oprit în zonă pentru a vira la stânga în curtea unității sanitare.

ADVERTISEMENT

Imediat, din spate, șoferița unui SUV nu a observat că acesta a semnalizat schimbarea direcției. Aceasta nu a oprit la timp și a lovit puternic Volkswagenul din spate. L-a împins cu putere într-un TIR care venea pe contrasens.

În urma impactului, acesta a fost proiectat într-un al doilea TIR de pe sensul său. Din păcate, șoferul, în vârstă de 60 de ani, din VW, grav rănit, a rămas încarcerat în autoturismul zdrobit. Acesta a murit ulterior la spital.

ADVERTISEMENT

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timișoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în fața sa și era angajat pentru a efectua viraj la stânga.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde. În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au transmis, pentru publicația opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

Momentul accidentului din Timișoara, surprins de camerele de supraveghere

La scurt timp după accidentului din Timișoara, în spațiul online au apărut imagini cu momentul impactului. Acestea au fost filmate de o camera de supraveghere din zonă.

ADVERTISEMENT


Se observă cum Volkswagen-ul de culoare roșie este pur și simplu aruncat în fața TIR-ului. Impactul are loc chiar în zona unei treceri de pietoni. Traficul în zona accidentului a fost dat peste cap, inclusiv circulația tramvaielor 1 și 2, mai notează presa locală.

ADVERTISEMENT