News

Cinci persoane rănite în urma unui accident de circulație produs între un TIR și două microbuze în Mehedinți

Cinci persoane au fost rănite duminică seara, în urma unui accident de circulație produs în județul Mehedinți între un TIR și două microbuze
24.09.2023 | 20:22
Cinci persoane ranite in urma unui accident de circulatie produs intre un TIR si doua microbuze in Mehedinti
Accident cu cinci victime în Mehedinți. Sursa foto: Hepta/ Imagine de arhivă
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs după ce șoferul unui TIR, înmatriculat în județul Ilfov, a pierdut controlul volanului și a acroșat două microbuze care circulau regulamentar. Trei dintre cele cinci victime rezultate în urma accidentului au fost transportate la spital.

Accident cu cinci victime în Mehedinți

Accidentul a avut loc pe DN 56A, în apropierea localității Hinova, din judeţul Mehedinţi. Au fost implicate cinci autovehicule în carambol, rezultând în total 13 victime, însă dintre acestea doar 5 au necesitat îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

De altfel, doar trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Alte două victime au primit îngrijiri la fața locului. Într-un comunicat transmis inițial de către Centrul Infotrafic sunt menționate doar patru victime.

”În urma impactului au rezultat 4 victime, care urmează a fi evaluate medical. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere. Se estimează reluarea circulaţie în 60 de minute”, se arată în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT

Accident cu trei victime, între Buzău și Vrancea

Duminică după-amiază un alt accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 152, chiar la limita judeţelor Buzău şi Vrancea. În accident au fost implicate trei autovehicule, rezultând trei victime ce au avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul în zonă a fost oprit pentru circa 80 de minute.

Tot duminică, un bărbat de 31 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină pe DE578, între localităţile Sânmartin şi Sâncrăieni. Potrivit autorităților, acesta se afla în spatele unei mașini staționate pe marginea drumului, atunci când a fost lovit de către un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 55 ani.

ADVERTISEMENT

“Din cercetările preliminare, echipa care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că în bărbat, de 55 de ani, din Sânmartin, în timp ce conducea un autoturism, pe DE578, dinspre localitatea sa de domiciliu către Miercurea-Ciuc.

Din cauze şi în împrejurări ce vor fi stabilite la finalul cercetărilor, a surprins şi accidentat un bărbat de 31 de ani, din aceeaşi localitate, care se afla pe partea carosabilă în spatele unui autoturism staţionat, după care a intrat în coliziune cu acesta. Din nefericire, bărbatul accidentat a decedat”, a transmis IPJ Harghita.

ADVERTISEMENT

Tot duminică, circulația rutieră în Defileul Jiului a fost oprită din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, circulația pe DN66 fiind oprită peste 60 de minute.

ADVERTISEMENT