News

Video. Accident spectaculos la Rădăuţi, o femeie s-a dat peste cap cu maşina. Autoturismul a rupt un copac şi a avariat o ţeavă de gaz

Femeie implicată într-un accident rutier grav la Rădăuți. Mașina a derapat și s-a răsturnat, iar conducătorul ar fi avut și viteză
26.04.2024 | 14:47
Video Accident spectaculos la Radauti o femeie sa dat peste cap cu masina Autoturismul a rupt un copac si a avariat o teava de gaz
O femeie s-a răsturnat cu mașina în Rădăuți. Pompierii militari au intervenit să o scoată dintre fiare. Sursa foto: Monitorul de Suceava
ADVERTISEMENT

Accident spectaculos în Rădăuți. O femeie care circula cu o viteză excesivă pe străzile localității, a fost implicată, în dimineața zilei de vineri, într-un accident rutier de proporții, care putea avea consecințe mult mai grave.

O femeie s-a răsturnat cu mașina într-o curbă din Rădăuți

Mașina care a derapat în care se afla numai șoferița, a scăpat de sub control în timp ce ieșea dintr-o curbă, având în vedere că era un carosabil umed.

ADVERTISEMENT

Înregistrările de pe o cameră de supraveghere surprind clar momentul în care autoturismul Ford a derapat, intrând în coliziune cu un alt  autoturism, care era parcat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a drumului, în direcția sa de mers, apoi a fost proiectat într-un copac.

După impactul violent cu copacul, mașina s-a răsturnat complet. Echipele de pompieri care au intervenit la locul accidentului au constatat că singura persoană din mașina răsturnată era femeia aflată la volan.

ADVERTISEMENT

„La fața locului, salvatorii au identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, iar conducătoarea auto, singurul ocupant al mașinii, era blocată în interior. Femeia, în vârstă de 49 de ani, a fost extrasă în siguranță și predată echipajului SMURD.

Din fericire, victima era conștientă și cooperantă, iar după ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, au comunicat pompierii militari din Suceava.

ADVERTISEMENT

Conducătoarea a fost rănită ușor

Femeia în vârstă de 49 de ani a fost diagnosticată de medici cu un traumatism ușor la umărul stâng. De asemenea, a fost supusă testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au făcut verificări amănunțite și au constatat că femeia deține un permis de conducere valid și o asigurare RCA, iar astfel nu au fost identificate aspecte care să conducă la o investigație penală.

ADVERTISEMENT

În urma impactului dintre cele două mașini, autoturismul parcat a fost împins ușor în spate, lovind o conductă de gaz aparținând Delgaz Grid. Rezultatul incidentului a fost avarierea ambelor mașini și a unei conducte de gaz ușor afectate.

ADVERTISEMENT