News

Accident grav cu trei răniți, în Cluj. Două autoutilitare și o mașină, implicate

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri, în județul Cluj. Trei bărbați au fost răniți. Unul dintre ei se află în stare critică.
25.04.2024 | 00:28
Accident grav cu trei răniți, în Cluj. Colaj Fanatik/ Foto știridecluj.ro
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri seara, în județul Cluj, aici unde două autoutilitare și o mașină s-au lovit. Trei bărbați au fost răniți, iar unul dintre aceștia a fost găsit încarcerat. Starea celui din urmă este critică.

Accident grav în Cluj. Trei bărbați au fost răniți

Evenimentul rutier a avut loc pe E 81, în zona localității Șardu, comuna Sânpaul. În urma impactului dintre cele trei vehicule, trei bărbați au suferit leziuni. Victima încarcerată este în stare gravă.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns pompierii cu două echipaje de descarcerare. De asemenea, în zona respectivă au fost solicitate trei ambulanțe, două SMURD și una a Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii are 30 de ani. După câteva zeci de minute, victima a fost descarcerată și extrasă din autovehicul. Tânărul se află în stare gravă, fiind transportat de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

„Într-unul dintre vehicule se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ce prezenta multiple traumatisme şi pierderi de conştienţă. Pompierii au acţionat imediat, cu echipamentele din dotare, pentru a asigura accesul către victima blocată în autoturism, cât şi pentru descarcerarea şi extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite.

Bărbatul a fost extras şi predat echipajului SMURD, tip terapie intensivă mobilă, pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi transport la spital. Conform primelor evaluări bărbatul se află în stare gravă”, a transmis ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi bărbați au primit îngrijiri medicale. Ulterior, aceștia au fost preluați de echipajele SAJ și SMURD și transportați la unități spitalicești. Conform sursei citate, cei doi sunt conștienți.

Muncitori de la Drumuri Naționale, accidentați de un șofer

Un alt accident cumplit a avut loc, miercuri, pe DN6, în județul Dolj. Mai mulți angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova au fost răniți, iar o femeie a murit. Totul s-a întâmplat după ce șoferul unui TIR a intrat în utilajul cu care muncitorii efectuau lucrări.

ADVERTISEMENT

Autoutilitara a fost proiectată în angajații aflați pe prima bandă. Din nefericire, o femeie de 45 de ani a murit, iar un bărbat de 54 de ani a fost grav rănit. Potrivit DRDP Craiova, lucrările erau semnalizate corespunzător.

 

ADVERTISEMENT