News

Video. Alina Gorghiu, mesaj pentru geloși de Ziua Îndrăgostiților. Anunțul ministrului justiției a provocat stupoare

De Ziua Îndrăgostiților, Alina Gorghiu, ministrul justiției, a avut un mesaj pentru geloși. Postarea sa, una inedită, a provocat stupoare.
14.02.2024 | 12:50
Video Alina Gorghiu mesaj pentru gelosi de Ziua Indragostitilor Anuntul ministrului justitiei a provocat stupoare
Alina Gorghiu, mesaj pentru geloși de Ziua Îndrăgostiților. Sursa foto: Hepta / captură Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ministrul justiției, Alina Gorghiu, a transmis un mesaj video inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ea s-a adresat îndrăgostiților geloși. Cu această ocazie a anunțat că un alt fugar căutat de poliție a fost adus în țară.

Alina Gorghiu, mesaj pentru geloși de Ziua Îndrăgostiților

De când a preluat portofoliul Justiției, Alina Gorghiu a început să fie extrem de activă pe rețelele de socializare. Aceasta postează tot mai des mesaje în online atunci când în țară mai este adus câte un fugar.

ADVERTISEMENT

Chiar de Sfântul Valentin – Ziua Îndrăgostiților, s-a întâmplat ca un urmărit internațional să fie adus în țară. Profitând de moment și de povestea din spatele incidentului în care fusese implicat individul, ministrul justiției a expus o poveste.

Alina Gorghiu a postat un scurt story – video pe contul ei de Facebook pentru a ”celebra” această ”captură”. Cu inimioare pe fundal și cu piesa The Next Episode a lui Dr. Dre ft. Snoop Dogg, Kurupt și Nate Dogg ca ambianță, ministrul a prezentat cazul.

ADVERTISEMENT

La mulți ani tuturor, de Ziua Îndrăgostiților! Pentru cei mai geloși dintre voi, vă spun o poveste. Zaharia Alexandru Cosmin e numele unuia dintre fugarii aduși astăzi în țară. Ce a făcut el? L-a tăiat cu sabia pe fostul iubit al partenerei sale.

S-a ales cu o condamnare de 5 ani pentru tentativă de omor, a fugit în Polonia, dar astăzi l-am adus înapoi în țară, chiar de Sfântul Valentin, pentru a-și executa pedeapsa în penitenciarele românești, acolo unde ajung toți fugarii mai devreme sau mai târziu, aviz amatorilor”, a spus Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Anunțul ministrului justiției a provocat stupoare, critici, dar și laude printre internauți

Cum era de așteptat, nu toți urmăritorii ministrului de pe Facebook au gustat această postare. Foarte mulți au primit cu stupoare clipul cu Alina Gorghiu. ”Mare este grădina Domnului!!! Apă de ploaie în ochii votanților. Hai că se poate Mai votați odată PSD – PNL”, scrie un bărbat. Un altul adaugă: ”Ce știre importantă, țara moare iar această ființă spune povesti de adormit copii”.

În continuare, nume celebre din România care au fugit de condamnări, printre care Alina Bica, Sebastian Ghiță sau Dragoș Săvulescu, sunt nederanjați în state din Europa. Un urmăritor al ministrului a sesizat acest aspect. ”De Ghiță,, Oprescu, Bica, lorgulescu Jr. și alții nu ne spui nimic?”.

ADVERTISEMENT

O parte dintre internauți au remarcat piesa ”inspirată” de pe fundal. Au venit și mesaje de felicitare pentru activitatea ministrului Gorghiu: ”Felicitări! Mult succes”, a scris o persoană.

ADVERTISEMENT