News

Video. Călugăriță, filmată în timp ce cară un cadavru băgat într-o geantă. Cine se afla, de fapt, în interior

Scene șocante în plină stradă: o călugăriță a fost filmată în timp ce trage după ea un cadavru băgat într-o geantă. Cine se afla, de fapt, în interior.
12.04.2024 | 17:53
Video Calugarita filmata in timp ce cara un cadavru bagat intro geanta Cine se afla de fapt in interior
Scene șocante pe o stradă: călugăriță, filmată cu un cadavru într-un geamantan. Cine este victima. Sursa foto: X / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini de-a dreptul șocante surprinse pe o stradă din Chile, acolo unde o călugăriță a fost filmată în timp ce se deplasează cu un cadavru băgat într-un geamantan. Cine se afla în interior.

Scene șocante pe o stradă: călugăriță, filmată cu un cadavru într-un geamantan. Cine este victima

Poliția chiliană a fost în alertă în ultimele zile. Oamenii legii din statul sud-american au efectuat o anchetă importantă după ce o călugăriță, în vârstă de 80 de ani, a lăsat pe o stradă din capitala Santiago o valiză care conținea rămășițele unei persoane.

ADVERTISEMENT

Alarma s-a dat pe 8 aprilie. Atunci, un trecător a găsit cadavrul cărat de măicuță și a anunțat de urgență poliția, potrivit Mirror. Într-o primă fază, anchetatorii au fost convinși că este vorba de o execuție în stil mafiot comandată de una dintre bandele locale.

Abia după ce au urmărit imaginile video surprinse de niște camere de luat vederi din zonă, oamenii legii au realizat ce se ascunde, de fapt, în spatele acestei scene destul de macabre.

ADVERTISEMENT

Cercetările ulterioare au scos în evidență faptul că trupul neînsuflețit din geantă ar aparține unei călugărițe în vârstă de 58 de ani. Se pare că aceasta murise din cauze naturale cu un an în urmă.

Aici urmează partea interesantă și destul de șocantă a poveștii. Măicuța de 80 de ani le-a spus polițiștilor că ea și prietena ei – decedata din geamantan – au încheiat un pact.

ADVERTISEMENT

Și-au promis că vor rămâne împreună chiar și după ce moartea va încerca să le despartă. ”A fost un pact. Persoana (n.r. din valiză) a murit acum un an, iar cealaltă a ținut-o într-o valiză de atunci din cauza afecțiunii pe care o avea pentru prietena ei”, a declarat oficialul de poliție Juan Fonseca.

Ce riscă călugărița

Victima din valiză murise de o boală. Poliția nu ia deloc în calcul o eventuală crimă. În ziua în care călugărița și-a abandonat prietena pe stradă, un angajat de la serviciile de salubritate ridicase valiza. A lăsat-o rapid pe trotuar după ce a simțit un miros urât.

ADVERTISEMENT

Călugărița din Chile nu și-ar fi ”abandonat” prietena nici acum. Decizia a venit însă după ce fiica ei, venită în vizită, i-a transmis că ar fi cazul ca femeia decedată în 2023 să fie înmormântată.

Călugărița de 80 de ani nu a fost arestată. Ea riscă însă o sancțiune conform reglementărilor de sănătate publică pentru că nu a anunțat autoritățile cu privire la moartea prietenei sale.

ADVERTISEMENT