News

Video. Craiovenii s-au călcat în picioare la deschiderea unui mall. Oamenii au vânat promoțiile din magazine

Craiova a inaugurat cel mai mare mall din Oltenia, astfel că sute de oameni s-au călcat în picioare în momentul în care s-a dat startul la cumpărături.
05.10.2023 | 12:30
Video Craiovenii sau calcat in picioare la deschiderea unui mall Oamenii au vanat promotiile din magazine
Craiovenii s-au călcat în picioare la deschiderea unui Mall. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În imaginile devenite deja virale se vede cum sute de oameni fug prin mall, din clipa deschiderii, probabil pentru a prinde cele mai tari oferte care au fost promovate în ultimele zile pe Facebook. Cert e că inclusiv primarul Liga Olguța Vasilescu a salutat deschiderea acestui mall, așadar o investiție importantă pentru Craiova.

Craiovenii s-au călcat în picioare la deschiderea unui mall

”Promenada Mall Craiova se va deschide mâine dimineață la ora 10! Mult succes comercianților!”, a scris Lia Olguța Vasilescu. Așadar este vorba despre cunoscutul Promenada Mall, care a decis să-și deschidă porțile și pentru olteni. Conform prezentării oficiale, în Promenada Mall se vor regăsi 140 de magazine, de la Carrefour, Dedeman sau Nike, la Peek & Cloppenburg, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini, Mohito.

ADVERTISEMENT

Investiția din Craiova se ridică la aproximativ 130 de milioane de euro, fiind vorba de un mall deținut de NEPI Rockcastle, cu o suprafață de 78.500 mp. Revenind la imagini și la inaugurarea acestui centru comercial, internauții s-au amuzat teribil când au văzut oamenii cum se calcă în picioare.

”Toți se grăbesc și nici unu nu cumpăra”, s-a amuzat un internaut, fiind completat de altul: ”Cred că și niște oi dacă erau lăsate intrau mai frumos, Doamne ferește! De ce zbiară ca niște sălbatici și alearga așa, cât creier să nu ai și bun simț?”. Așadar, internauții au ironizat, unii extrem de dur, modul în care craiovenii au ales să sărbătorească inaugurarea acestui centru comercial.

ADVERTISEMENT

Interesant, în discuție a intervenit inclusiv Adrian Mititelu Jr., pentru a explica cum familia sa a deținut cândva terenul unde s-a construit acest Mall, însă a decis să vândă către NEPI tocmai pentru a se construi un centru comercial și pentru ca orașul Craiova să se dezvolte așa cum merită.

”Familia Mititelu a vândut în anul 2019 către NEPI o suprafață de 19,3 hectare de teren pentru construcția celui mai mare centru comercial din sudul României. De asemenea, tot familia Mititelu a donat o suprafață de 2,7 hectare de teren către NEPI cu condiția de a construi un nou bulevard pe această suprafață pentru legarea bulevardelor Calea Severinului și Raului.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă tranzacție și donație dezvoltă substanțial orașul Craiova. Nu se pomenesc deloc însă aceste aspecte. Această dezvoltare era posibilă mult mai devreme daca puz-ul acestui teren nu era blocat în instanță între anii 2013-2019, prietenii știu de ce”, a scris pe Facebook Mititelu Jr.

Semn că orașul Craiova se dezvoltă e și anunțul referitor la Spitalul Regional de Urgență Craova, care ar trebui să fie o nouă minune pentru Oltenia și pentru milioane de oameni. ”Spitalul Regional de Urgență Craiova a intrat într-o nouă etapă după ce au fost emise Autorizaţia de Construire și Autorizația de Desființare aferente Pachetului nr. 1 de lucrări.

ADVERTISEMENT

Pachetul 1 se referă la execuția lucrărilor preliminare de construcții pentru realizarea obiectivului de investiții Spital Regional de Urgență Craiova, respectiv, deviere rețele utilități, împrejmuire teren, sistematizare teren, organizare de șantier și desființare clădire existentă C1”, a transmis Ministerul Sănătății. Acest spital va avea 807 paturi, 6 centre medicale, ambulatoriu de specialitate, heliport și spații dedicate pentru dezvoltarea profesională a medicilor și asistenților.

ADVERTISEMENT
Tags: