News

VIDEO. Cum s-a produs explozia în stația de gaz din Pantelimon? Tânărul de 26 de ani nu a avut nicio șansă

Au apărut imagini cu momentul exploziei care a avut loc, duminică, în stația de gaz din Pantelimon. Un tânăr de 26 de ani a murit.
22.05.2023 | 18:55
VIDEO Cum sa produs explozia in statia de gaz din Pantelimon Tanarul de 26 de ani nu a avut nicio sansa
Colaj Fanatik. Sursa Foto Captură Youtube Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Au apărut imagini cu explozia care s-a produs în stația de gaz din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, în cursul zilei de duminică. În urma tragediei un tânăr de 26 de ani, angajat al stației, și-a pierdut viața.

Explozia în stația de gaz din Pantelimon. Tânărul de 26 de ani a murit pe loc

Bărbatul era responsabil cu alimentarea buteliei. Duminică dimineața, în zorii zilei, pompierii din Ilfov au fost sesizați cu privire la explozia care s-a produs la autoturism, în timpul alimentării. Angajatul este cel care se ocupa cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

”În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Aici a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu”, a transmis ISU Ilfov, duminică.

Prin urmare, explozia a fost devastatoare pentru acesta, neavând nicio șansă de supraviețuire. Bărbatul de 26 de ani a murit pe loc, în timp ce șoferul mașinii a fost grav rănit. Acesta a ajuns la spital pentru a primi îngrjiri medicale.

ADVERTISEMENT

În imaginile video se poate observa că autoturismul era alimentat în momentul exploziei cumplite. De asemenea, tânărul de 26 de ani, precum și conducătorul auto al mașinii apar în secvențele respective, publicate de Antena 3 CNN.

Conform sursei citate, șoferul rănit, în vârstă de 42 de ani, a suferit arsuri pe 10% din suprafața corpului. Acum, bărbatul se află internat la Spitalul Floreasca, la secția de arși, însă starea lui este în continuare critică.

ADVERTISEMENT

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale securitate în muncă”. Rămâne ca ancheta oamenilor legii să stabilească în mod exact în ce împrejurări s-a produs evenimentul nefericit.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ilfov, după producerea incidentului grav, alimentarea cu gaze a fost oprită. Totodată, circulația rutieră a avut de suferit, existând restricții de trafic.

ADVERTISEMENT

„În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar cea de-a doua, decedată. Au acționat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD”, a adăugat ISU Ilfov.

ADVERTISEMENT