News

Explozie într-o stație de încărcare cu gaz din Ilfov. O persoană a murit după ce o mașină a sărit în aer

Explozie într-o stație de încărcare cu gaz din Ilfov. O persoană a murit după ce o mașină a sărit în aer. Pompierii au ajuns la fața locului, însă nu a existat un incendiu.
21.05.2023 | 10:57
Explozie intro statie de incarcare cu gaz din Ilfov O persoana a murit dupa ce o masina a sarit in aer
Explozie într-o stație de încărcare cu gaz. Foto: ISU Ilfov
ADVERTISEMENT

Explozie într-o stație de încărcare cu gaz. Incidentul a fost înregistrat duminică dimineață, la ora 5:35, într-o stație CNG din localitatea Pantelimon, județul Ilfov. Deși mașina a fost distrusă în totalitate, explozia nu a fost urmată de un incendiu. În urma acestei explozii au rezultat două victime: o persoană care a murit atunci când mașina a sărit în aer și o altă persoană care a ajuns la spital.

Explozie într-o stație de încărcare cu gaz din Ilfov

Potrivit Realitatea.Net, persoana decedată e angajatul stației de încărcare, un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce șoferul mașinii care a sărit în aer, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Pompierii au luat măsuri de delimitare și conservare a locului faptei, până vor stabili ce s-a întâmplat, de fapt.

ADVERTISEMENT

”Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. La fața locului au ajuns pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj specializat în intervenţii în caz de accident chimic, biologic, radiologic, nuclear şi patru ambulanţe SMURD.

Potrivit Digi 24, alimentarea cu gaz a fost oprită în zonă și circulația restricționată. Martorii spun că explozia s-a auzit de la sute de metri. ”În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Aici a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu.

ADVERTISEMENT

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar cea de-a doua, decedată. Au acționat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD”, a mai transmis ISU Ilfov.

În urmă cu nici 12 ore, o femeie în vârstă de 51 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce locuința sa a explodat tot din cauza unei acumulări de gaze. Și aici explozia nu a fost urmată de un incendiu, însă femeia a suferit arsuri grave pe corp, fiind intubată și transportată la UPU Sibiu. În cele din urmă femeia a ajuns la București, unde a fost transportată cu elicopterul SMURD pentru că avea arsuri pe 60% din suprafața corpului.

ADVERTISEMENT

În urmă cu jumătate de an, o benzinărie din Galați exploda într-un mod similar, fiind nevoie de intervenția a două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD din Galați. Explozia de atunci s-a produs la un rezervor de 60.000 de litri în care se aflau resturi de carburant.

Deși incendiul a fost localizat și lichidat, explozia a fost foarte puternică și a produs pagube semnificative la instalațiile și clădirile din apropiere. Din fericire nu au existat victime, însă polițiștii au declanșat o anchetă care va stabili cu exactitate ce a produs explozia. Reprezentanții ISU au oferit mai multe detalii referitoare la acest incident.

ADVERTISEMENT

”Explozia a avut loc la un rezervor cu o capacitate de 60.000 de litri, în care se aflau resturi de carburant. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, dar deflagrația a produs pagube la instalațiile aferente rezervorului și la clădirile aflate în proximitate. Nu au fost înregistrate victime”, au anunțat reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Iaurt făcut în casă. O rețetă gustoasă și sănătoasă
Iaurt făcut în casă. O rețetă gustoasă și sănătoasă
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților