Life

Video exclusiv. Pamporeea cu Gică Hagi, Simona Halep și Toni Iuruc! Dansul machedonesc, momentul de maximă distracție la nunta româncei

Seară de vis pentru Simona Halep. A dansat și a cântat machedonește cu Gică Hagi la nunta sa.
16.09.2021 | 12:49
Video exclusiv Pamporeea cu Gica Hagi Simona Halep si Toni Iuruc Dansul machedonesc momentul de maxima distractie la nunta romancei
Simona Halep a încins ringul de dans împreună cu Gică Hagi. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Distracția a fost în toi, aseară, la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cei doi îndrăgostiți nu au stat deloc pe scaun, chiar dacă a fost doar cununia civilă ieri. Au dansat până la ora 2:00, când, din păcate, pentru a respecta legea, au dat stingerea și au plecat acasă.

Pamporeea cu Gică Hagi, Simona Halep și Toni Iuruc!

Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răduciou s-au numărat printre cei mai cunoscuți sportivi de la nunta Simonei Halep. În schimb, marele absent al serii a fost cel pe care Simona îl considera foarte apropiat, Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost o apariție spectaculoasă la nunta sportivei, chiar dacă a venit îmbrăcat într-un costum simplu, negru, în timp ce soția sa a venit cu o rochie bej, lungă, care a stârnit admirație printre invitați. Dar nu vestimentația a contat, ci atmosfera încinsă de cei doi.

Momentul de maximă distracție la nunta celei mai bogate tenismene românce a fost Pamporeea, un dans machedonesc pe care l-a încins alături de unul dintre idolii săi din copilărie, Gică Hagi, cu care are o relație foarte bună. Simona l-a prins pe Hagi de mână, iar Toni Iuruc a fost înconjurat de ”Regele Fotbalului” și soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a încins ringul de dans la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Melodia pe care aceștia au dansat este ”Unu-i Gică Hagi”, una pe care Simona Halep și familia ei iubește să danseze la petreceri. Iar fostul număr 1 WTA n-a ratat acest moment la nunta ei, unde l-a avut ca invitat de seamă pe Gică Hagi. Pentru acest moment, sportiva și-a schimbat și încălțările, preferând niște pantofi fără toc, cu care să poată se distreze în voie.

Loredana Groza i-a făcut pe cei doi soți să-și arate dragostea

Dacă Dan Bittman i-a cântat Simonei Halep și lui Toni Iuruc la începutul petrecerii, Loredana Groza le-a cântat ”Bună seara iubito”, și mirii au fost foarte emoționați de acest moment special.

ADVERTISEMENT

Toți invitații s-au oprit și au filmat dansul celor doi îndrăgostiți care de ieri sunt oficial soț și soție. Toni Iuruc a făcut gesturi pline de iubire pentru campioana lui, iar Simona se vede cât de fericită este în brațele acestuia.

Suntem prietene. Nu e prima oară când cânt, am cântat şi la ziua ei. Acum e ca niciodată, cu totul altceva. Să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte cu talentul ei şi în felul prin care ne inspiră pe toate femeile din întreaga lume, nu doar din România. Să rămână în continuare number 1″, a declarat Loredana Groza, la intrarea în localul unde a avut loc petrecerea. I-a felicitat pe cei doi și față în față, iar FANATIK are imaginile din interior.

ADVERTISEMENT

După concertul extraordinar al Loredanei Groza, au urmat focurile de artificii, care au brăzdat cerul în cele mai frumoase culori alese de cei doi miri, mai bine de 5 minute.

Pe malul mării, Simona Halep a dansat alături de noul ei soț, Toni Iuruc, pe melodia care i se potrivește atât de bine și care i-a mai fost cântată după atâtea turnee, ”The best”, a lui Tina Turner.

La ora 2:00 însă petrecerea din Mamaia s-a încheiat, iar cei doi miri au plecat acasă pentru prima noapte în care sunt, oficial, soț și soție. Iar planul pe termen scurt sau lung al invitaților e să joace din nou la botezul primului copil.

ADVERTISEMENT