News

Video. Incendiu puternic în Milano: un bloc de 20 de etaje a fost cuprins de flăcări

Oamenii dintr-un bloc de 20 de etaje din Milano, evacuați. Clădirea a luat foc.
30.08.2021 | 12:13
Video Incendiu puternic in Milano un bloc de 20 de etaje a fost cuprins de flacari
ADVERTISEMENT

Peste 70 de familii erau în pericol, așa că pompierii au spart ușile apartamentelor pentru ca oamenii să poată ieși afară, iar ei să fie evacuați din calea pericolului.

Incendiu puternic în Milano, la un bloc de 20 de etaje locuit de 70 de familii

Este vorba despre un imobil înalt de 60 de metri, care are 20 de etaje. Acesta a avut loc în Milano, iar pompierii au mers din ușă în ușă pentru a se asigura că nu mai este nimeni blocat înauntru, pentru că acest lucru ar fi însemnat decesul.

ADVERTISEMENT

 „Aproximativ douăzeci de persoane au ieșit fără probleme, acum pompierii intră în fiecare apartament, dărâmând ușile, pentru a vedea dacă a rămas cineva înăuntru.

Suntem siguri că a fost timp să iasă toată lumea, dar până nu se face verificarea aceasta nu putem fi siguri”, a spus primarul oraşului Milano, Giuseppe Sala.

ADVERTISEMENT

Flăcările au început de la etajele superioare, dar ele s-au extins rapid și mai sus. Incendiul din Italia a izbucnit la ora 17.30.

“Flăcările s-au extins apoi la etajele inferioare”, au transmis pompierii pe contul lor de Twitter.

ADVERTISEMENT

Mai mulți oameni s-au intoxicat cu fum. Nu au existat victime

De asemenea, pompierii au mai anunțat că nimeni nu a fost rănit în urma acestui incendiu și nu este nicio persoană dată dispărută, astfel că toți locatarii au scăpat cu bine.

Pompierii au transmis că locatarii au primit telefoane, iar aceștia au confirmat că sunt bine.

“Locuitorii clădirii au fost contactaţi telefonic. Nu sunt persoane date dispărute”, au transmis pompierii, după incendiul care a avut loc în cursul serii de duminică.

ADVERTISEMENT

Pentru a stinge acest incendiu, au fost trimise zeci de maşini de pompieri şi ambulanţe. De asemenea, circa 20 de locuitori ai călădirii au acuzat simptome ale intoxicației cu fum.

Conform informațiilor, în acel bloc locuiau circa 70 de familii, iar toate au fost evacuate cu succes din fața flăcărilor care s-au extins cu o rapiditate uluitoare.

Treaba pe care au făcut-o pompierii este una „lăudabilă”, a mai transmis primarul din Milano:

„Am văzut pompieri cu mâinile arse, fac o treabă lăudabilă, ca întotdeauna”, a spus Giuseppe Sala, citat de Corriere della Sera.

Numărul persoanelor care se aflau înăuntru în acele momente când a izbucnit incendiul este incert, conform presei locale.

ADVERTISEMENT
Tags: