News

Video. Incident grav la raliu. Un tânăr de 17 ani a fost lovit de un bolid scăpat de sub control

Un incident extrem de grav, care se putea solda cu o tragedie, a avut loc la un raliu din Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr de 17 ani a fost lovit de o mașină.
03.07.2023 | 17:21
Video Incident grav la raliu Un tanar de 17 ani a fost lovit de un bolid scapat de sub control
Incident la un raliu din Drobeta-Turnu Severin: un tânăr de 17 ani, lovit de o mașină. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident grav la un raliu din sud-vestul țării. Un tânăr de doar 17 ani a fost la un pas de a-și găsi sfârșitul la un concurs auto desfășurat în Drobeta-Turnu-Severin. Acesta a fost lovit de o mașină scăpată de sub control de un pilot.

Incident la un raliu din Drobeta-Turnu Severin: un tânăr de 17 ani, lovit de o mașină

În weekendul trecut, un incident grav a fost consemnat la întrecerile auto din cadrul Campionatului Național de Îndemânare Auto, organizat la Drobeta-Turnu Severin. Aici, un tânăr de 17 ani, responsabil cu supravegherea traseului, a fost lovit de unul dintre autoturismele participante la raliu.

ADVERTISEMENT

În imaginile care au apărut în mediul online se poate observa cum șoferul mașinii de curse ar fi scăpat de sub control autoturismul. Acesta a derapat şi l-a lovit pe băiat cu mare putere.

Conform informațiilor Știri TVR, incidentul a avut loc aproape de finalul competiției. În cursă se mai aflau doar doi competitori. La un moment dat, într-un viraj, un pilot care se află pe traseu a pierdut controlul volanului.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce mașina a intrat într-un derapaj, ea a ieșit de pe pistă și s-a îndreptat către locul în care era tânărul de 17 ani. Din filmarea de pe camerele care transmiteau concursul se observă că băiatul era atent la telefonul mobil în momentul în care autoturismul se îndrepta spre el.

În apropiere de victimă, mai exact în spatele gardului de protecție, erau mai mulți spectatori. Din fericire, aceștia au scăpat fără răni. Mașina de curse s-a oprit în bordura de pe marginea șoselei.

ADVERTISEMENT

Care este starea de sănătate a tânărului lovit de mașina de raliuri

Într-o primă fază, tânărul lovit de vehicul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Au fost prezenți la fața locului și medicii care asigurau asistența medicală la competiție. S-a luat decizia ca băiatul să fie transportat la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin.

Aici, victima a fost supusă unor investigații medicale. În ciuda impactului extrem de puternic, acesta are doar o entorsă la piciorul drept și mai multe escoriații, dar este în afară oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment grav, poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cine se face vinovat de incident. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată