News

Tragedie într-un camping din Cluj: copil de un an și jumătate, călcat de un șofer care își parca mașina

Un copil de doar un an și jumătate a murit într-un camping situat în județul Cluj. A fost călcat de un șofer care își parca mașina.
28.06.2023 | 14:59
Tragedie intrun camping din Cluj copil de un an si jumatate calcat de un sofer care isi parca masina
Un copil de un an și jumătate, lovit mortal de o mașină într-un camping din Cluj. Cum s-a produs tragedia. Sursa foto (ilustrativ): Wikipedia.org / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tragedie fără margini a fost consemnată în urmă cu doar câteva zile într-un camping din județul Cluj. Aici, un copil de un an și jumătate a fost călcat de un șofer care își parca mașina.

Un copil de un an și jumătate, lovit mortal de o mașină într-un camping din Cluj. Cum s-a produs tragedia

Potrivit informațiilor din presa locală, acest caz dramatic a avut loc vineri, 23 iunie. Incidentul s-a produs în zona localității Finișel (comuna Săvădisla) o localitate unde a mai avut loc un eveniment tragic în această perioadă. În debutul acestei săptămâni, tot aici, o fetiță a murit după ce a căzut într-o groapă.

ADVERTISEMENT

Revenind la cele petrecute în camping, reprezentanții poliției au anunțat cum s-a produs tragedia. Deplasați la locul sesizării, oamenii legii au constatat că un șofer de 61 de ani, care voia să-și parcheze autoturismul, l-ar fi accidentat pe micuț, scriu cei de la Știridecluj.ro.

Copilul de un an și jumătate a fost dus de urgență la o unitate medicală, în stare critică. Aici, medicii i-au acordat îngrijiri. În ciuda tuturor eforturilor, băiețelul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care l-a lovit pe minor a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. ”În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, mai anunță IPJ Cluj.

O altă tragedie produsă în aceeași localitate din județul Cluj. Fetiță de 3 ani, moartă în propria curte

Luni seară, 26 iunie, un alt incident tragic a fost consemnat în Cluj. Tot în comuna Săvădisla, o fetiță de 3 ani a murit după ce a căzut într-o groapă din propria curte. Protecția Copilului a anunțat că anchetează cazul.

ADVERTISEMENT

Groapa în care și-a găsit finalul copila fusese săpată de tatăl ei în curtea casei, pentru a face un beci. Locul se umpluse cu apă, după ploile din ultimele zile. Fetiţa a scăpat doar pentru câteva clipe de sub privirile părinţilor și a căzut în spațiul adânc.

Zeci de minute, atât tatăl copilei, cât şi medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze. Din păcate, eforturile au fost fără succes însă, iar familia din Ardeal a rămas fără micuță.

ADVERTISEMENT

În urma acestui caz tragic, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Au fost anunţaţi şi cei de la Direcţia pentru Protectia Copilului, care vor face propria anchetă.

ADVERTISEMENT
Tags: