News

Video. Intervenție în forță a mascaților la o înmormântare din Târgoviște. Oamenii au bătut mai mulți polițiști

Mascații au intervenit în forță la înmormântarea unei fetițe de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni în Târgoviște. Participanții au bătut mai mulți polițiști.
12.07.2022 | 22:55
Video Interventie in forta a mascatilor la o inmormantare din Targoviste Oamenii au batut mai multi politisti
Bătaie în Târgoviște, cu zeci de participanți la o înmormântare și mascați. Foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Scandalul monstru izbucnit în plină stradă la Târgoviște a șocat întreaga comunitate și a fost filmat de locuitorii din zonă. Mai mulți polițiști au fost bătuți crunt de cei ce participau la înmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni în 7 iulie.

Bătaie cu mascați la o înmormântare din Târgoviște

Cortegiul funerar se îndrepta spre locul înmormântării fetiței de 13 ani, lovită mortal pe trecerea de pietoni, moment în care oamenii au dorit să intre pe strada unde locuia șoferul care a provocat accidentul. Supărați că li s-a interzis accesul în zonă, oamenii s-au luat la bătaie cu polițiștii care îi escortau.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate vedea cum un agent de poliție e bătut, după care mai multe mașini pline cu luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Dâmbovița descind la fața locului.

Mascații folosesc gaze lacrimogene și încearcă să disperseze mulțimea, după cum se vede în imagini, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT
@antena3.ro Polițiști bătuți la o înmormântare în Târgoviște #stiri #antena3ro ♬ sunet original – antena3.ro

Scandalul a pornit de la faptul că oamenii au vrut să intre pe strada unde locuia șoferul care a ucis o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni, însă accesul era interzis e acea stradă. Spiritele s-au încins rapid și totul a degenerat într-o bătaie cu forțele de ordine.

Cinci polițiști au fost bătuți de participanții la trafic, după ce forțele de ordine au decis să blocheze accesul pe strada ”interzisă”. Participanții la înmormântare s-au manifestat extrem de agresiv, fiind nevoie de intervenția mascaților.

ADVERTISEMENT

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților. În urma intervenției, conflictul a fost aplanat”, au transmis reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT