News

Video: O femeie s-a prezentat la bancă alături de unchiul mort, pentru a lua un împrumut. Întreaga scenă a fost filmată de angajați

O femeie a venit într-o bancă pentru a lua un împrumut alături de un bărbat... decedat. Angajații băncii au fost șocați când au văzut că individul era de fapt mort.
17.04.2024 | 19:44
Video O femeie sa prezentat la banca alaturi de unchiul mort pentru a lua un imprumut Intreaga scena a fost filmata de angajati
Video: O femeie s-a prezentat la bancă alături de unchiul mort, pentru a lua un împrumut. Întreaga scenă a fost filmată de angajați
ADVERTISEMENT

Scenele s-au produs în Rio de Janeiro, Brazilia, acolo unde femeia a intrat în bancă, sigură pe ea, alături de cadavrul unui bărbat pe care-l ținea alături. Angajații băncii au filmat momentul în care aceasta vorbea cu cadavrul și îi cerea acestuia să semneze actele pentru împrumutul solicitat.

Video: O femeie s-a prezentat la bancă alături de unchiul mort, pentru a lua un împrumut

“Unchiule, auzi ce zic? Trebuie să semnezi! Nu pot semna eu pentru tine”, i-a transmis femeia bărbatului fără suflare. Mai mult, femeia i-a pus un stilou între degete bărbatului și l-a ”rugat” să semneze o hârtie la sucursala din Bangu, un cartier din Rio de Janeiro. Scenele au devenit și mai halucinante atunci când în discuție au intervenit angajații băncii.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că este legal. Nu pare că se simte bine. Este foarte palid”, a fost replica unui angajat al băncii, atunci când a observat că stă de vorbă cu un client mort. Cu toate acestea, femeia a insistat că vârstnicul nu avea nimic. “Așa e el. Dacă nu te simți bine, putem merge la spital. Vrei să mergem la spital iar?”, a continuat monologul absurd.

Se pare că femeia știa prea bine că pensionarul este mort, însă a vrut să-i facă pe angajații băncii să creadă că acesta ar dori să retragă bani, probabil pentru a-i fura. ”Semnează aici și nu-mi mai da bătăi de cap”, a completat femeia, într-un mod bizar. Paramedicii ajunși la fața locului au confirmat că victima, pe numele său Paulo Roberto Braga, murise de câteva ore, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost adus în bancă de Erika de Souza Vieira Nune, aparent nepoata sa, care a fost arestată instant. Poliția a confirmat că victima era deja moartă în momentul în care a fost cărată, efectiv, în bancă pentru a obține un împrumut. Femeia se pare că s-ar fi uitat la prea multe filme proaste și a crezut că va reuși să-i înșele pe angajații băncii de aproximativ 3000 de euro.

Un bărbat din Vaslui a fost ținut mort în casă pentru ca nepoții să-i ia pensia

Cazul din Brazilia este cu adevărat șocant, însă se repetă la scară mai mică și în România. Asta, pentru că uneori moartea unui bătrân nu este tratată cu respect de rude, care preferă să-l țină ascuns pentru a-i încasa pensia. Este și cazul din comuna Ștefan cel Mare, Vaslui, acolo unde polițiștii s-au crucit la începutul anului 2024.

ADVERTISEMENT

Aici, poștașul din sat a sunat la 112 după ce a găsit două femei moarte într-o casă unde livra pensiile. Polițiștii au deschis o anchetă și au găsit un al treilea cadavru, aproape mumificat. Se pare că responsabilă ar fi o nepoată a victimelor, o femeie cu probleme psihice. Se pare că unul dintre morți era așa de mai mulți ani, dar nimeni nu a băgat de seamă.

IPJ Vaslui a intrat pe fir și va ancheta acest caz, însă e neclar dacă cineva va putea răspunde penal, în condițiile în care făptașa ar fi pe medicamente de la Psihiatrie. ”La data de 9 februarie, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitatea Ştefan cel Mare sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui, în locuinţă au fost identificate cadavrele a trei persoane, respectiv femeile indicate în sesizare, dar şi un bărbat.

ADVERTISEMENT

Totodată, a fost găsită o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice. A fost depistată în locuinţă şi a fost internată pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, declara purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ADVERTISEMENT
Tags: