News

Video. Șarpe pe plaja din Saturn: ”Grijă mare la copii!”

Un șarpe a fost filmat pe plaja din Saturn, în momentul în care ieșea din mare. Turiștii au fost alarmați de prezența reptilei: ”Atenție: Șerpi pe plaja din Saturn! Grijă mare la copii!“.
22.07.2022 | 06:52
Video Sarpe pe plaja din Saturn Grija mare la copii
Șarpe, filmat pe litoral. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Un turist a filmat șarpele ieșit din mare pe plaja din Saturn. Reptila nu pare speriată de prezența oamenilor și iese din apă, liniștită, târându-se mai apoi pe plajă.

Șarpe filmat pe plaja din Saturn

Turiștii de pe plaja Narcis Cleopatra din Saturn s-au speriat și au postat filmarea pe rețelele sociale, pentru a-i avertiza pe ceilalți oameni de pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

”Atenție: Șerpi pe plaja din Saturn! Grijă mare la copii!“, a transmis cetățeanul care a înregistrat șarpele, potrivit Replica.

Momentele cu animale sălbatice pe plajă în România nu sunt o noutate. În anii trecuți, turiștii au dat nas în nas cu porci mistreți.

ADVERTISEMENT

În trecut, un porc mistreț a fost împușcat de vânători după ce a speriat populația aflată în preajma Centrului Meteo din Constanța. Animalul se plimbase liniștit pe plaja de pe litoral, inclusiv în Mamaia.

Un alt mistreț a fost surprins pe plaja ”Trei Papuci” din Constanța, fiind la rândul său împușcat de experții de la Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Toxice (AEST). Animalele au ajuns chiar și în biroul unui hotel din Mamaia, în condițiile în care o turmă de astfel de animale se stabilise în stațiune de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Porcii au ajuns în această zonă din cauza defrișării unor păduri de lângă Năvodari. Autoritățile încercau în acel moment să le găsească o nouă locație, unde să fie mutați.

În SUA, la mii de kilometri depărtare, oamenii au dat nas în nas cu o familie de urși. Desigur, pe o plajă din California. Mama urs, împreună cu puii săi, a făcut o scurtă baie în mare, după care s-a întors de unde a venit, însă înainte a furat lada frigorifică a unor turiști.

ADVERTISEMENT

Am fost puțin șocați”, declara unul dintre turiștii care a filmat întreaga scenă. Autoritățile i-au avertizat pe oameni să nu hrănească urșii, chiar dacă aceștia par simpatici.

“Ne aflăm pe teritoriul lor. Nu îi hrăniți, nu îi ademeniți cu mâncare, nu îi provocați și nu vă apropiați de ei. Respectați-le habitatul”, a transmis poliția din zonă.

ADVERTISEMENT