News

Video şocant. Răzbunare în stil mafiot în Brăila: fratele unui tânăr bătut a dat cu mașina peste agresor

Răzbunare în stil mafiot în Brăila. Fratele unui tânăr bătut a dat cu mașina peste agresor.
15.09.2021 | 19:35
Video socant Razbunare in stil mafiot in Braila fratele unui tanar batut a dat cu masina peste agresor
Răzbunare în stil mafiot în Brăila: fratele unui tânăr bătut a dat cu mașina peste agresor. Sursa foto: Captură video debrăila.ro
ADVERTISEMENT

Incident șocant în Brăila în cursul zilei de miercuri. Un bărbat a dat cu mașina peste un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani. În spatele acestui gest extrem se află o poveste mai complicată care a existat între cei doi.

Răzbunare în stil mafiot în Brăila. Tânăr lovit cu mașina în plină stradă

Ceea ce părea a fi o greșeală fatală, a fost, în realitate o răzbunare plănuită, arată primele informații transmise de poliție în acest caz. Cel de la volan ar fi fratele unui tânăr cu care cel lovit ar fi avut un conflict.

ADVERTISEMENT

Astfel, tânărul lovit cu mașina l-ar fi agresat pe un bărbat în vârstă de 24 de ani. Dreptatea a fost luată în mâini chiar de fratele victimei, informează debrăila.ro.

Acesta a decis să dea cu mașina peste bărbatul responsabil pentru agresarea fratelui său. Un pasager din mașină, dar și ceilalți doi tineri implicați în acest eveniment au fost duși la spital.

ADVERTISEMENT

Imaginile șocante au fost filmate de camerele de supraveghere din apropiere. Acestea arată chiar și convorbirea dintre cei doi, după ce a avut loc accidentarea.

“Ai murit? Eşti şmecher, ă?”, îi spune șoferul bărbatului ghemuit pe asfalt.

Ce a transmis Poliția din Brăila despre acest caz

Oamenii legii au informat că conducătorul auto care se afla la volan când a decis să lovească intenționat o persoană aflată pe marginea drumului nu era băut.

ADVERTISEMENT

Rezultatele aparatului etilotest au fost negative. De asemenea, polițiștii au mai transmis că el a fost dus la secție pentru audieri.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare.

„În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat a avut loc un conflict, în urma căruia, un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila.

ADVERTISEMENT

Astfel, fratele brăileanului agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului.

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri”, arată un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

ADVERTISEMENT