Sport

Video șocant! Ultrașii de la UTA și U Cluj s-au bătut în drum spre București înaintea meciurilor decisive pentru calificarea în play-off

Incidente incredibile între galeriile celor de la UTA Arad și U Cluj! Ultrașii s-au întâlnit pe drum spre București și s-au luat la bătaie în stradă.
08.03.2024 | 18:39
Video socant Ultrasii de la UTA si U Cluj sau batut in drum spre Bucuresti inaintea meciurilor decisive pentru calificarea in playoff
Bătaie în stradă între ultrașii lui U Cluj și UTA Arad înainte de meciurile de vineri seară. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Scene incredibile înaintea celor 5 meciuri decisive care au loc vineri seară pentru calificarea în play-off-ul SuperLigii. Ultrașii celor de la UTA Arad și U Cluj s-au întâlnit în drumul spre Capitală și s-au luat la bătaie în stradă. Forțele de ordine au fost nevoite să intervină cu spray-uri lacrimogene.

Video șocant! Ultrașii de la UTA și U Cluj s-au bătut în drum spre București înaintea meciurilor decisive pentru calificarea în play-off

Nu mai puțin de 5 meciuri se dispută vineri seară de la aceeași oră în SuperLiga. Farul, U Cluj, Hermannstadt, UTA Arad și Sepsi luptă pentru calificarea în play-off. Ultrașii celor de la UTA Arad și U Cluj au pornit pe drumuri pentru a ajunge la meciurile cu Dinamo și Voluntari.

ADVERTISEMENT

Cele două galerii și-au dat întâlnire pentru a se confrunta. Momentele tensionate au avut loc la Dedulești, județul Argeș, localitate aflată pe drumul european E81 care leagă vestul de estul României. Ajunși la fața locului, ultrașii celor două echipe au pornit bătaia în plină stradă.

Jandarmeria, prezentă la fața locului, a reușit să stingă rapid conflictul. Suporterii celor de la U Cluj s-au urcat în microbuz, după intervenția forțelor de ordine. Jandarmeria a anunțat că evenimentele tensionate nu s-au soldat cu pagube materiale. VEZI VIDEO LA FINAL.

ADVERTISEMENT

Anunțul Jandarmeriei după incidentele dintre galeriile lui U Cluj și UTA Arad

De asemenea, Luiza Ciobănescu, plutonier adjutant Jandarmeria Argeș, a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, forțele de ordine au anunțat măsuri după evenimentele tensionate.

„Am avut o intervenție pentru aplanarea unui conflict pe raza localității Dedulești. Galeria celor de la UTA și U Cluj tranzitau prin aceeași zonă și s-au întâlnit exact la Dedulești.

ADVERTISEMENT

Au provocat un mic conflict. Jandarmii împreună cu polițiștii au intervenit însă prompt și am reușit să oprim escaladarea conflictului. Nu au fost pagube materiale și nu a avut nimeni nevoie de îngrijiri medicale.

Pe baza imaginilor vom lua măsurile care se impun. Erau cu un microbuz și un autocar. Noi deja am comunicat către București și vom lua măsuri și pentru drumul de întoarcere.

ADVERTISEMENT

Suporterii vor fi însoțiți pe toată raza județelor pe tot parcursul drumului de întoarcere. Suporterii riscă amenzi. Vom stabili în urma imaginilor surprinse pe camere”, se arată în anunțul Jandarmeriei.

UTA Arad și U Cluj luptă de la distanță pentru un loc în play-off

UTA Arad și U Cluj luptă indirect pentru un loc în play-off. Echipa lui Mircea Rednic are parte de un meci de foc pe „Arcul de Triumf” cu Dinamo, în timp ce trupa lui Ioan Ovidiu Sabău joacă în deplasare cu FC Voluntari.

„Șepcile roșii” pornesc cu avantaj, deoarece o victorie le asigură prezența în play-off, indiferent de rezultatul celorlalte 4 partide. De cealaltă parte, arădenii au nevoie ca una dintre Farul și U Cluj să se încurce pentru a spera la calificare.

De asemenea, Jandarmeria a anunțat măsuri speciale de securitate la meciul Dinamo – UTA Arad, deoarece suporterii de la CSA Steaua, înfrățiți cu galeria arădenilor, și-au anunțat prezența pe „Arcul de Triumf”.

Bătaie între ultrașii de la UTA Arad și U Cluj în drumul către București

ADVERTISEMENT