Sport

Viitorul lui Ștefan Radu la Lazio, pus sub semnul întrebării din cauza problemelor medicale. Fundașul nu a mai jucat de o lună

Ștefan Radu și-a pierdut locul printre titularii lui Lazio după aducerea lui Maurizio Sarri, a avut o revenire la începutul anului, dar ar putea să nu mai aibă viitor la clubul din capitala Italiei.
05.04.2022 | 13:33
Viitorul lui Stefan Radu la Lazio pus sub semnul intrebarii din cauza problemelor medicale Fundasul nu a mai jucat de o luna
Ștefan Radu și-a pierdut locul printre titularii lui Lazio după aducerea lui Maurizio Sarri, a avut o revenire la începutul anului, dar ar putea să nu mai aibă viitor la clubul din capitala Italiei. Sursă foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI
ADVERTISEMENT

Fundașul de 35 de ani mai are contract cu gruparea lazială doar până la finalul sezonului, iar până în acest moment nu există o înțelegere pentru prelungirea lui.

Ștefan Radu ar putea să nu mai aibă viitor la Lazio

Presa italiană a scris în mai multe rânduri că viitorul lui Ștefan Radu este legat de Lazio și că oficialii clubului se gândesc serios să-i ofere o nouă înțelegere, dar ultima accidentare a jucătorului ar putea schimba datele problemei.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului cittaceleste.it, conducătorii laziali vor să-l supună pe legendarul fundaș unor investigații mult mai ample care să arate mai clar ce probleme medicale are jucătorul și în urma acestor rezultate vor lua o decizie în privința unui nou contract.

Ștefan Radu a jucat ultima dată în victoria obținută de Lazio pe terenul lui Cagliari, scor 3-0. Imediat după acel joc, fundașul român a acuzat mari dureri zona călcâiului, iar medicii i-au recomandat două săptămâni de pauză.

ADVERTISEMENT

Doar că accidentarea pare mult mai gravă dacă a trecut deja o lună de la acel moment și jucătorul nu a revenit la antrenamente. Ștefan Radu încă resimte dureri și nu poate călca în pământ.

Fundașul român suferă de fasceită plantară, din cauza căreia nici nu poate să se încalțe și nu s-a antrenat alături de colegi în ultimele săptămâni. Fasceita plantară este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii de călcâi.

ADVERTISEMENT

Fanii laziali, impresionați de Ștefan Radu

Ștefan Radu evoluează la Lazio tocmai din 2008 când a fost achiziționat de la Dinamo. Acesta este al 14-lea sezon pentru apărătorul român la gruparea de pe Stadio Olimpico, timp în care a doborât mai multe recorduri.

Ajuns la 35 de ani, jucătorul român a ales să-și continue cariera la Lazio, deși în vara trecută a fost cerut insistent de fostul lui antrenor Simone Inzaghi la campioana Inter Milano. Devotamentul românului  i-a impresionat pe fanii lui Lazio.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi este de părere că  sistemul ales de Maurizio Sarri îl dezavantajează pe Ștefan Radu și acesta este principalul motiv pentru care el și-a pierdut locul printre titularii lui Lazio.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie