Fotbal international

Viitorul-Vitesse 2-2 în turul doi Europa League. Oaspeţii au revenit de la 2-0

26.07.2018 | 19:52
ViitorulVitesse 22 in turul doi Europa League Oaspetii au revenit de la 20

Viitorul-Vitesse Arnhem LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Viitorul şi Vitesse Arnhem au remizat, 2-2, în manşa tur a partidei disputate în turul 2 din Europa League. Trupa lui Gheorghe Hagi a condus cu 2-0 după golurile lui Drăguş, dar oaspeţii au revenit prin Matavz şi Linssen. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, min 90+4/ Final de joc în partida de la Ovidiu! Viitorul şi Vitesse au remizat, 2-2, la finalul unui joc încheiat pe o ploaie torenţială.


UPDATE, min 80/ Andrei Artean, fotbalistul adus de la Poli Timişoara, a fost eliminat după doar 10 minute de la debutul în tricoul celor de la Viitorul.


UPDATE, min 72/ GOOOOOOLLLLLLL VITESSE! Brian Linssen a reuşit egalarea cu o lovitură de cap spectaculoasă.


UPDATE, min 54/ GOOOOOOLLLLLLL VITESSE! Olandezii au redus din diferenţă prin Tim Matavz, cel care a punctat cu o lovitură de cap.


UPDATE, min 49/ GOOOOOOLLLLLLL VIITORUL! Denis Drăguş a reuşit să marcheze din nou pe stadionul din Ovidiu cu o nouă lovitură de cap.


UPDATE, Min 44 / GOOOOOOLLLLLLL VIITORUL! Denis Drăguş a deschis scorul la Ovidiu cu o lovitură de cap superbă.


UPDATE, ora 18:35 / Denis Drăguş a fost la un pas de a marca, însă şutul său de la aproximativ opt metri  a fost respins incredibil de portarul oaspeţilor.


UPDATE, ora 18:00 / Start de meci la Ovidiu!


UPDATE, ora 17:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Viitorul – Vitesse Arnhem.

Viitorul: Cojocaru – Lopes, Ţîru, Mladen, de Nooijer – Achim, Băluţă, Vînă – I. Hagi, Drăguş, Măţan

Vitesse: Eduardo – Karavaev, Thelander, Clarke-Salter, Buttner – Foor, Serero – Beerens, Bruns, Linssen – Matavz


Viitorul-Vitesse Arnhem LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Viitorul se află la cel de-al patrulea joc din acest sezon, incluzând aici debutul de Liga 1 Betano, un neaşteptat eşec pe teren propriu, în faţa nou promovatei Dunărea Călăraşi, scor 0-1.În primul tur preliminar al Europa League băieţii lui Gică Hagi au trecut de luxemburghezii de la Racing Union, scor 2-0 în deplasare, prin golurile lui Drăguş şi Ianis Hagi din penalty, după care a urmat, la retur, un dezamăgitor 0-0 la Ovidiu. Totuşi, Viitorul se află într-un mic avantaj faţă de batavi, care se află în faţa primului meci oficial din noul sezon, în Olanda neîncepând campionatul şi echipa intrând în focul califăcărilor în cupele europene acum, din turul doi preliminar.

Viitorul – Vitesse Arnhem LIVE VIDEO Când se joacă meciul

Viitorul-Vitesse Arnhem LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Partida va avea loc joi, 26 iulie, de la ora 18:00 pe stadionul din Ovidiu. Viitorul se află la a treia prezenţă consecutivă în cupele europene. În 2016 a pierdut cu 5-0 pe terenul belgienilor de la Gent, iar la retur au terminat la egalitate, 0-0, fiind eliminaţi. În 2017, ăn calitate de campioană, a dat în turul doi preliminar de Apoel Nicosia, după primul succes european, 1-0 şi 0-4 la retur, după prelungiri.

Trimisă în turul trei preliminar al Europa League Viitorul nu a avut nici o şansă în faţa unei echipe ce avea să joace semifinalele competiţiei, Red Bull Salzburg: 1-3 acasă şi 0-4 în Austria.

Viitorul-Vitesse Arnhem LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Olandezii de la Vitesse Arnhem nu joacă pentru prima dată în cupele europene în compania echipelor din România. În ediţia 2002-2003 a Cupei UEFA se calificau în faţa lui Rapid, după 1-1 şi 1-0, iar apoi la Arnhem se transfera fundaşul giuleştean Nanu.

În 2013 Petrolul întâlnea echipa considerată satelitul lui Chelsea, după ce a fost preluată de georgianul Merab Jordania, prietenul patronului lui Chelsea, Roman Abramovic. Ploieştenii au produs surpriza, după 1-1 în oraşul gazului a urmat un spectaculos 2-1 în Olanda, cu golul din lovitură liberă al lui Grozav din ultima secundă.

Vitorul – Vitesse Arnhem LIVE STREAM turul doi preliminar Europa League

Viitorul-Vitesse Arnhem LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Meciul Viitorul – Vitesse Arnhem se va disputa în prima manşă a turului doi preliminar din Europa League. Învingătoarea din acest meci va avea de înfruntat în al treilea tur preliminar cu învinsa din turul doi preliminar al Champions League dintre PAOK Salonic, echipă pregătită de Răzvan Lucescu şi FC Basel. În primul meci, în Grecia, PAOK s-a impus cu scorul de 2-1.Este clar că învinsa dintre Viitorul şi Vitesse îşi va opri aici parcusul european din actuala ediţie.

Gheorghe Hagi vrea ca elevii săi să arate adevăratul lor potenţial în faţa celui mai dificil adversar de până acum: ”Va fi dificil din toate punctele de vedere, dar avem încredere în noi. Adversarul este unul agresiv, care pune multă presiune și este foarte bun pe contraatac. Dar și nouă ne face plăcere să jucăm fotbal. Am o echipă tânără, cu jucători talentați, chiar dacă n-au experiență. Pentru noi va fi un test, o oportunitate să arătăm că avem capacitatea de a ne impune jocul. Dar, trebuie să jucăm și la rezultat pentru că ne dorim să trecem turul.Vrem să ne calificăm și în fotbal nimic nu e imposibil. Nu vom juca să nu primim gol, important pentru noi e să marcăm. Însă trebuie să existe echilibru. Sper ca atacanții noștri să fie mai inspirați”

Leonid Slutski, nou venit la timona galben-negrilor, are numai cuvinte de apreciere despre munca lui Gică Hagi la Viitorul: ”Știu absolut totul despre Viitorul, știu că a jucat deja 3 meciuri oficiale, că este un proiect special pentru Hagi, cu fotbaliști sclipitori, care joacă în stilul tiki-taka, la fel ca Barcelona, ceea ce este mai rar acum. Nu cred că diferența este atât de mare ca valoare a lotului în bani și, oricum, pe teren nu joacă banii. Și noi, precum Viitorul, ne dorim să ne calificăm, suntem un club important și avem obiective îndrăznețe”. 

Viitorul – Vitesse Arnhem LIVE ONLINE pe TVR 1 şi TVR HD

Viitorul-Vitesse Arnhem LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Meciul dintre Viitorul şi Vitesse Arnhem are loc joi, 26 iulie, de la ora 18:00 pe stadionul din Ovidiu. Partida va putea fi urmărită în direct la TV pe TVR 1 şi TVR HD. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avându-l la centru pe Davide Massa. Asistenţi sunt Filippo Meli şi Stefano Alassio. Al patrulea oficial este tot italian, Michael Fabri.

Viitorul - Vitesse Arnhem LIVE STREAM - turul doi preliminar Europa League. Echipa lui Hagi a trecut de Racing Luxemburg în primul tur şi speră să repete din nou piramida bucuriei
Viitorul – Vitesse Arnhem LIVE STREAM – turul doi preliminar Europa League. Echipa lui Hagi a trecut de Racing Luxemburg în primul tur

Viitorul – Vitesse Arnhem LIVE TEXT Cote la pariuri sportive

Rezultat final

Viitorul – cotă 3,20

Egal – cotă 3,30

Vitesse – 2,20

Şansă dublă

1X – 1,62

X2 – 1,33

12 – 1,36

Total goluri

peste 1,5 goluri 1,28

peste 2,5 goluri 1,85

sub 1,5 goluri 2,20

sub 2,5 goluri 1,70

Marchează ambele echipe

GG 1,62

Nu GG 2,30

Pauză sau final

PSF 1 –  1,90

PSF X – 1,90

PSF 2 – 1,65

Va fi penalty în meci

Da – 3,30

Nu – 1,40

Va fi cartonaş roşu

Da – 3,50

Nu – 1,30

Echipe probabile

VIITORUL (4-3-3) : Cojocaru – Mladen, Ţâru, Hodorogea, De Nooijer – Achim, T. Băluţă, Vână – I. Hagi, Voduţ, Drăguş. Antrenor: Gheorghe Hagi

VITESSE(4-3-3): Eduardo – Karavaev, Thelander, Clark, Buttner – Serero, Bruns, Bero – Linssen, Matavz, Beerens. Antrenor: Leonid Slutski