News

Tânără, violată după ce a sunat la 112 ca să ceară ajutor! Scene înfiorătoare lângă Drobeta Turnu Severin

11.09.2019 | 15:42
Fata a fost violată la puține momente după ce a sunat la 112 să anunțe că este urmărită. Sursa foto - facebook

O tânără a fost violată după ce a sunat la 112 ca să ceară ajutor! Fata le-a transmis operatorilor de la numărul de urgență că se află pe marginea Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin și este urmărită. La puține momente, trei tineri au tăbărât pe ea și au violat-o. Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Nicolae Lohon, a declarat că într-adevăr fata a cerut ajutorul polițiștilor anunțând că este urmărită de trei bărbați.

Violată după ce a sunat la 112 ca să ceară ajutor!

În momentul în care au ajuns la fața locului, anchetatorii au găsit-o pe fata care sunase la 112 și au pornit în urmărirea mașinii pe care chiar aceasta a indicat-o. Nu a durat mult până când cei trei tineri din comuna Bălăcița au fost prinși și reținuți pentru viol și complicitate. Ajunsă și ea la sediul Poliției, fata a spus că a fost violată și a depus plângere împotriva bărbaților. „În data de 10 septembrie, în jurul orei 13.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane.

Aceasta a spus că se află pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmărită de trei tineri pe care nu îi cunoaște.

Violată după ce a sunat la 112 ca să ceară ajutor! Violată
Fata le-a spus polțiștilor mașina în care se aflau cei trei bărbați care au violat-o. Sursa foto – facebook

Scene înfiorătoare lângă Drobeta Turnu Severin

La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, județul Mehedinți. Atât apelanta, cât și aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți. Mai mult de atât,

Între timp, fata a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri pentru viol și complicitate la viol. Cei trei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

 

 

Tags: