Sport

Vivi Răchită, declarație surprinzătoare despre campania „Fii patron, nu antrenor!” a fanilor FCSB. A dezvăluit ce s-a întâmplat între Gigi Becali și Pițurcă în vestiar!

Vivi Răchită a oferit o declarație surprinzătoare despre campania „Fii patron, nu antrenor” a fanilor FCSB. Acesta a dezvăluit un episod uluitor între Gigi Becali și Pițurcă.
13.04.2024 | 19:20
Vivi Rachita declaratie surprinzatoare despre campania Fii patron nu antrenor a fanilor FCSB A dezvaluit ce sa intamplat intre Gigi Becali si Piturca in vestiar
Vivi Răchită, declarație surprinzătoare despre campania „Fii patron, nu antrenor!” a fanilor FCSB. A dezvăluit ce s-a întâmplat între Gigi Becali și Pițurcă în vestiar!. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la FCSB au lansat campania „Fii patron, nu antrenor”, însă Gigi Becali nu a luat în considerare mesajul fanilor. Vivi Răchită a avut o reacție surpriză la Spotlight SuperLiga și a dezvăluit un episod incredibil cu Victor Pițurcă și patronul „roș-albaștrilor” din vestiar.

Vivi Răchită, declarație surprinzătoare despre campania „Fii patron, nu antrenor!” a fanilor FCSB

Mai mulți suporteri de la FCSB au început să poarte tricouri cu mesajul „Fii patron, nu antrenor” la partidele „roș-albaștrilor”. Vivi Răchită a vorbit despre inițiativa fanilor și a analizat modul de acțiune al lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Cer normalitatea din Premier League, unde patronul este patron, stă la lojă cu invitații. Nu avem nici certitudinea că Meme Stoica este președintele Consiliului de Administrație pentru că nu s-a schimbat nimic de când a vrut să vândă echipa.

Lucrurile sunt normale, totul este la nivel de vorbăraie, suntem vorbitorinci. Este o acțiune a unor suporteri de la FCSB din vechea gardă a Stelei. Suporterii ăia știau ce înseamnă Steaua, la Steaua antrenorul era antrenor, președintele era președinte și jucătorul era jucător.

ADVERTISEMENT

Nu avem cum să îl contrazicem pe Gigi Becali și nici măcar să îl judecăm, pentru că este afacerea lui: societatea comercială FCSB deținută de familia Becali. Dânsul face ce vrea în societate, sunt banii dânsului”, a declarat Răchită.

Episod uluitor cu Gigi Becali și Victor Pițurcă: „Ce știi tu despre fotbal”

„A spus foarte clar: Cine vine la mine știe cum se lucrează, nu vrei să lucrezi așa nu mai veni. Anamaria spunea ieri că Gigi Becali s-a băgat peste toți antrenorii, știam că și lui Reghe îi făcea schimbările. I-am spus și lui Reghe la o emisiune și s-a supărat pe mine, dar mi-a fost coleg.

ADVERTISEMENT

Singurii doi antrenori peste care nu s-a băgat Gigi Becali sunt Pițurcă și Edi Iordănescu. Olăroiu era foarte deștept, când îi spunea Gigi îi dădea accidentați. Edi avea clauză de 500.000 de euro, dar a renunțat la ea.

Gigi l-a tocat la televizor până când a renunțat și la clauză și a plecat. Edi a făcut doar ceea ce a gândit el la FCSB în perioada de 10 meciuri. Pițurcă era la Steaua, am câștigat un meci cu Dinamo cu 1-0, greu meciul

ADVERTISEMENT

Ne bucuram în vestiar, a intrat Gigi și a spus: «Haha, doar 1-0». Piți i-a spus du-te afară, treci frumos în birou, ce știi tu despre fotbal. L-a dat afară din vestiar, iar Gigi a ieșit afară pur și simplu. În turnee nu venea pe la echipă, la noi era Victor Pițurcă manager general și se ocupa de echipă ”, a mai spus specialistul FANATIK.

„A apăsat butonul de panică cu câteva sute de mii de euro”

„Birourile era în altă parte și dacă voiai să semneze un contract te duceai cu managerul acolo. Am amintiri plăcute cu Dinamo, acel 5-0 pe Ghencea. Se sărbătorește câștigarea Cupei Campionilor și Dinamo sărbătorește 26 de ani de când ne-au dat foc la peluză.

Piți era managerul clubului, tot ce se întâmpla la club din punct de vedere sportiv conducea Piți. Am plecat la Liverpool, țin minte că am ajuns la hotel și Gigi era cu celebra pungă cu bani. Gigi a pus punga de bani pe recepție și s-a apăsat butonul de panică, erau câteva sute de mii de euro cash.

Am fost la antrenament și ne-am întâlnit seara la meci. Erau banii personali ai lui Gigi Becali și i-a băgat într-un seif”, a încheiat Vivi Răchită la Spotlight SuperLiga, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 15:00, în fiecare zi de marți.

“FII PATRON, NU ANTRENOR!” | Gigi Becali a starnit o DEZBATERE INCINSA la Spotlight SuperLiga

ADVERTISEMENT