Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri de culise din implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „A revenit antrenorul!”

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis spune că Gigi Becali nu obișnuia să dea indicații din lojă în vremea când fotbalistul evolua pentru FCSB, cu câteva excepții.
19.12.2023 | 17:17
Dezvaluiri de culise din implicarea lui Gigi Becali la FCSB A revenit antrenorul
Dezvăluiri de culise din implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „A revenit antrenorul!”
ADVERTISEMENT

Așa cum a subliniat și Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, antrenorul Costel Gâlcă a fost dat afară de la FCSB tocmai pentru că nu accepta să primească indicații din lojă. Informația a fost confirmată de Arlauskis, care s-a amuzat pe acest subiect. ”Poate nu avea semnal la telefon”, a fost explicația lui Arlauskis pentru modul în care acționa Gâlcă.

Dezvăluiri de culise din implicarea lui Gigi Becali la FCSB

”Niciodată (n.r. a făcut Gigi Becali echipa). Ce știu a fost la nu știu ce meci jucam acasă pe Arena Națională, perioada după ce a ieșit din pușcărie, am pierdut campionatul. A revenit antrenorul, nu era în formă.

ADVERTISEMENT

Știu foarte bine, la un meci a sunat să bage pe Bourceanu cred, Gâlcă făcea invers. Orice spunea Gigi, făcea invers. Poate nu avea semnal bun, sunt povești interesante acolo, dar voi sunteți obișnuiți. Credeți că e un secret, măcar el spune?”, a povestit portarul Arlauskis în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Cu toatea acestea, Arlauskis nu regretă nicio secundă că a ajuns la ”Steaua” sau FCSB. Asta, pentru că în ciuda faptului că CFR Cluj era echipa care câștiga titlul pe bandă rulantă, FCSB rămânea una dintre cele mai importante echipe din România. “Sunt de 18 ani profesionist și 15 ani de când sunt plecat de acasă. Când am venit aveam 20 de ani, îmi amintesc când am venit la Urziceni, în decembrie 2007. Am o conexiune cu România, mă simt pe jumătate român. Când vin în România e aceeași senzație când mă duc acasă.

ADVERTISEMENT

Nu am casă aici, dar oamenii, țara, poveștile, amintirile, sunt multe. Meme Stoica m-a adus la Urziceni, cred că tot el m-a adus și la Steaua. Când m-am dus la Steaua nu am vorbit cu Meme, am vorbit cu Argăseală atunci.

Discuția cu Argăseală a fost foarte mișto. Nu vroiam să vin în România, după 4 ani am plecat de la Rubin. M-au sunat și mi-au zis să vin la Steaua. Nu vroiam, simțeam că momentul e să nu vin în România. Steaua nu se refuza, atunci se numea Steaua”, a declarat Giedrius Arlauskis la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Arlauskis și-a adus aminte cum a cerut salariu 50.000 de euro la FCSB

Mereu pus pe glume, Giedrius Arlauskis și-a adus aminte cum le-a forțat mâna celor de la FCSB să îi ofere un contract pe un singur an: le-a cerut 50.000 salariu pe an, pentru un contract pe trei sezoane, pe care nu și-l dorea. Evident, bucureștenii au acceptat în cele din urmă un contract pe un singur sezon, cu un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună.

“Nici acum, când e FCSB, nu se refuză un asemenea club, după părerea mea. Discuția cu Argăseală, am venit, am zis că accept dar cu o condiție, să fie un contract pe un an, iar salariu să fie cât vreți voi, nu mă interesează. Nu am negociat, am spus că vreau un an, asta e condiția mea, să joc un an și să plec. Nu spun sumele, că după mă ceartă lumea că dau din casă. Am ajuns la București, eram la biroul lui Argăseală și a zis hai să facem totuși, pe 3 ani.

ADVERTISEMENT

Iar eu am spus nu, pe un an. Ei au scris 10.000 de euro pe lună. Am spus că asta a fost condiția. Dacă vreți pe 3 ani sunt alte sume. M-a întrebat ce vreau, am zis că pe 3 ani vreau 50.000 de euro pe lună. Am dat direct ca să nu accepte.

Și Argăseală a zis că un an e bine, un an e perfect. Uite ce bine ne înțelegem. Am zis perfect, iar după 4 luni au venit cu prelungire, m-a scos Gigi din lot, au fost multe. Penibilă situația, dar asta a fost. Nu am reușit să am o discuție directă cu Gigi Becali, știu că jucătorii când sunt transferați se duc la palat. Cu Gigi nu am stat niciodată”, a transmis portarul la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Amintirile lui Arlauskis cu FCSB

ADVERTISEMENT