Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită râde de Dinamo: „Țineți minte poșetuța lui Paris Hilton?” Petre: „Giani, ciupește-l!”

Vivi Răchită, comparație dureroasă pentru situația în care e Dinamo. Cum l-a ironizat pe Giani Kiriță și replica lui Florentin Petre.
30.11.2023 | 11:45
Vivi Rachita rade de Dinamo Tineti minte posetuta lui Paris Hilton Petre Giani ciupestel
Vivi Răchită compară Dinamo cu un chihuahua. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a criticat dur FCSB pentru jocul prestat în repriza a doua cu Dinamo. Fostul jucător al Stelei i-a ironizat însă și pe dinamoviști, care sunt și mai aproape de retrogradare după victoria lui FC U Craiova cu Sepsi.

Vivi Răchită și Giani Kiriță, discurs dur după Dinamo – FCSB: „Nu au de unde să își ia mentalitatea de dinamovist”

Giani Kiriță consideră că la Dinamo nu există nicio soluție în acest moment: „Jucătorii ăștia n-au de unde să își ia mentalitea de dinamovist și să moară pentru culorile clubului. Nu au identitate în vestiar, în conducerea clubului, pe bancă, oriunde. 

ADVERTISEMENT

Nu au identitatea asta. E pierdută și atunci nu ai cum să creezi echipă pentru suporteri. Băieții ăștia nu știu. Ce știu străinii ce înseamnă Dinamo? Nimic”, a spus fostul căpitan al lui Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamovistul a adus aminte de jucătorii care au pus cea mai neagră pată pe istoria clubului: „Vin, ți-au luat banii, au plecat. Și când au retrogradat mai știe cineva de ei? Nu mai știe nimeni. Au retrogradat și au plecat ca niște mercenari. Creează asta și atunci o să ai de câștigat”.

ADVERTISEMENT

Kiriță a comentat și modul în care jucătorii lui Dinamo au fost asupra criticați de ultrași la finalul partidei: „Ți-am spus că suporterii o să explodeze. Îmi place că am avut dreptate, dar într-un fel nu. Le e frică pentru că ei au adus Dinamo în situația asta. Le e frică să vorbească, să spună care sunt problemele”.

Mesaj dur și direct pentru jucători: „Care sunt? Nu vă mai înțelegeți cu antrenorul? Vreți să faceți o schimbare? Care e problema voastră? Aveți salariile la zi. Spuneți-ne”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, ironii pentru Dinamo și Giani Kiriță: „Giani, ditamai pitbull-ul, l-ai transformat în Chihuahua”

Vivi Răchită i-a „înțepat” și el pe „câinii roșii”: „Ce să le mai zic și eu? Când vezi un câine de-ăla cu coada între picioare… Ce să mă mai iau și eu de ei? Mie îmi plac animalele, am câine acasă. Giani, ditamai pit-bull-ul, l-ai transformat în Chihuahua. Ai văzut pe Paris Hilton când avea cățelușul ăla pe care-l băga în poșetă? Uite așa îl vezi pe Giani la Paris! Îl băga în poșetă și scotea capul. Și Paris îl salvează de o pisică”.

Coman a fost și mai dur la declarațiile de la finalul partidei, iar Vivi Răchită nu crede că are dreptate: „Nici ca Florinel să zic o echipă mică. Dinamo până la urmă trăiește prin suporteri. Nu poți să spui de Dinamo că e o echipă mică. E vorba de clubul Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță însă crede că ar fi fost și mai acid în locul jucătorului de la FCSB: „Știi ce le făceam eu? Le făceam mai rău decât a zis Florinel Coman. Dacă eram așa, în situația asta. Ca să dau în ei îi făceam rău de tot. Florinel a zis-o cât de cât arogant acolo, a câștigat și are tot dreptul. Eu dacă eram în situația asta făceam mai rău că eu sunt dedicat clubului”.

Fostul fundaș central e sincer după ironiile lui Răchită: „Cu cine vrei să mă bat că n-am cu cine?”. Florentin Petre însă nu îl lasă pe Răchită să scape așa ușor: „Giani, ciupește-l!”.

Kiriță însă mărturisește că nu mai are pentru cine să lupte: „Știi cine mă face să-l ciupesc Piticule? Echipa. Dă-mi acum Dinamo să se bată la titlu, să bată FCSB, să vezi că mă lupt cu toată lumea. Așa? Da, sunt Chihuahua, corect. N-am ce să fac”.

Florentin Petre a tras o concluzie amară: „Ăsta este adevărul, pentru că nu poți să te ascunzi după ușă. Trebuie să o ducem. Eu sunt un Chihuahua dar cu blană de pit-bull”. 

FANATIK SUPERLIGA te așteaptă în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă live începând cu ora 10:30 și este disponibilă în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul nostru de Youtube, Fanatik, și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminică, 3 decembrie, va avea loc o ediție specială a emisiunii, tot de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT