Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție uluitoare a lui Giani Kiriță la ironiile lui Coman. Cum s-a transformat din Pit-bull în Chihuahua!

Giani Kiriță a avut o reacție uluitoare despre Florinel Coman după derby-ul Dinamo - FCSB, scor 0-1. Cum s-a transformat fostul fotbalist din Pit-bull în Chihuahua.
27.11.2023 | 12:12
Reactie uluitoare a lui Giani Kirita la ironiile lui Coman Cum sa transformat din Pitbull in Chihuahua
Giani Kiriță a reacționat surprinzător la declarațiile lui Florinel Coman. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a strălucit în derby-ul Dinamo – FCSB, scor 0-1, în etapa a 17-a din SuperLiga. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a decis meciul de pe Arena Națională cu un gol superb din lovitură liberă. Giani Kiriță nu a mai avut replică pentru Florinel Coman.

Reacție uluitoare a lui Giani Kiriță despre Coman: „Poate să spună orice vrea. A dat gol”

FCSB s-a impus cu greu contra lui Dinamo, iar Gigi Becali nu a fost mulțumit de jocul arătat de echipa sa. La flash-interviul de la finalul meciului, Florinel Coman a lăsat de înțeles că Dinamo este o echipă mică și că se aștepta la un stil de joc defensiv al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță nu a avut puterea de a-i răspunde lui Florinel Coman. Fostul fotbalist din Ștefan cel Mare consideră că Florinel Coman este îndreptățit să spună orice vrea, deoarece a dat un gol spectaculos, iar FCSB a câștigat cele trei puncte.

„(n.r. Coman) E după victorie, a dat golul ăla frumos. Nu că are prea mult tupeu, dar în astfel de situații, atunci când câștigi, ai trei puncte în buzunar. A dat și gol și poate să spună orice vrea. Tu nu mai ai ce să mai zici, pe tine te-a închis. 

ADVERTISEMENT

Dacă zicea așa pe vremea mea, îl așteptam meciul următor. Tu nu știi ce se întâmpla? Era încercuit de toți jucătorii. Expediat de unde a venit.

Din păcate acum nu am avem cum să ridicăm capul din pământ, nu avem forță, nu avem speranță, nu ne dă nimic”, a declarat resemnat Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum s-a transformat Giani Kiriță din Pit-bull în Chihuahua: „Nu mă așteptam la reacția asta”

„Nu avem cu ce (n.r. să răspundă la ironiile FCSB). Practic, orice ar spune orice jucător de la FCSB tu nu ai cu ce să-l contracarezi. Cu ce? Ce pot să zic? Ce să-l urc pe garduri că nu mai merge.

Astea sunt amintiri, noi trebuie să vedem ce facem noi astăzi. A dat un gol frumos și poate să zică absolut ce vrea”, a continuat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Vivi Răchită au fost surprinși de reacția lui Giani Kiriță. Cei doi nu se așteptau la un astfel de răspuns al fostului fotbalist de la Dinamo. „Nu mă așteptam la reacția asta.

Ăsta este primul șoc al acestei emisiuni. Giani Kiriță: ‘Poate să zică Florinel Coman ce vrea, a dat un gol superb’”, a spus Horia Ivanovici. „L-a transformat pe Giani din Pit-bull în Chihuahua!”, a completat genial Vivi Răchită.

Giani Kiriță, resemnat după înfrângerea lui Dinamo cu FCSB: „Nu poți să te prezinți așa”

Giani Kiriță era ferm convins că o victorie a lui Dinamo în derby-ul cu FCSB ar fi echivalat cu o porție mare de moral pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă. Totuși, fostul fotbalist a fost șocat de felul în care s-a prezentat Dinamo în derby.

„Nu mai am moral să mai zic nimic. După ce am văzut aseară speranțele pe care le aveam de la meciul ăsta, în care tu, Dinamo, ai un meci contra FCSB-ului în care poți chiar să câștigi.

În prima repriză, FCSB nu a arătat absolut nimic. În a doua repriză au început să mai paseze, să joace. Dacă acum, când ai șansa să joci și să te redresezi cu trei puncte cu FCSB, aveai moral pentru meciurile următoare. 

Nu poți să te prezinți așa la un meci cu FCSB, să te gândești să nu luăm multe. Asta spune tot. La meci te uiți cu frică”, a încheiat Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe site-ul FANATIK.RO. Puteți urmări emisiunile alături de cele mai tari momente pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Giani Kiriță a rămas fără replică la ironiile lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT