Life

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, schimb de replici. Ce și-au spus cei doi: “Brusc, eşti pregătit”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au făcut deliciul fanilor din mediul virtual datorită unui dialog, care s-a produs înainte de filmările de la Antena 1.
12.04.2022 | 00:26
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu schimb de replici Ce siau spus cei doi Brusc esti pregatit
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dialog înainte de filmări. Ce și-au reproșat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi actori din serialul Adela au rămas prieteni foarte buni după despărțire, dovadă imaginile și filmările în care apar împreună datorită proiectelor pe care le au. Iată ce schimb de replici au avut vedetele!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dialog înainte de filmări. Ce și-au reproșat

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au tachinat pe platourile de filmare de la Antena 1, chiar în prezența surorii cântărețului. Cântărețul a fost cel care a deschis seria reproșurilor la adresa fostei iubite.

ADVERTISEMENT

„Hai să filmăm Cris, lasă story-ul!”, a spus Vlad Gherman pe Instagram, într-o discuție cu fosta parteneră de viață.

„După ce ai vorbit întruna și ai stat pe telefon și n-ai fost pregătit să filmăm, acum brusc ești pregătit!”, a adăugat Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT

„În loc să filmezi doi frați superbi, super talentați, stai și comentezi aiurea!”, a încheiat actorul din serialul Adela, de la Antena 1. În plus, cei doi s-au sincronizat foarte bine înainte de a ajunge la filmări.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, prieteni după separare

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 9 ani, ruptura producându-se în urmă cu mai bine de un an, în februarie, când toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Vedetele postului de televiziune Antena 1 continuă să păstreze legătura și să fie prieteni apropiați, în ciuda faptului că ambii și-au refăcut viața. Actorul se iubește cu Oana Moșneagu, în timp ce blondina cu Alexandru Mureșan.

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne ținem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu.

ADVERTISEMENT

Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi”, au spus cei doi actori pe rețelele de socializare la separare, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT