Sport

Vlad Iacob se apără după atacurile lui Gigi Becali: „Am votat pentru binele lui Dinamo și al fotbalului românesc”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a explicat de ce Dinamo a votat împotriva desființării regulii U21. Cum îi răspunde lui Gigi Becali
27.06.2023 | 17:38
Vlad Iacob se apara dupa atacurile lui Gigi Becali Am votat pentru binele lui Dinamo si al fotbalului romanesc
Dinamo și ale 6 cluburi au votat împotriva desființării regulii U21. Sursă foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Vlad Iacob a replicat după ce Gigi Becali a făcut spume din cauză că scoaterea regulii U21 nu a fost votată de șapte cluburi din SuperLiga, printre care și Dinamo și Rapid.

Vlad Iacob pe aceeași poziție cu Dan Șucu după acuzațiile lui Gigi Becali: „Nu trebuie să se ajungă la astfel de jigniri”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a evitat să intre într-o dispută verbală cu Gigi Becali: „Nu am ce să comentez legat de declaraţia domnului Becali. Sunt alţii care pot comenta în legătură cu dânsul”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB i-a numit „sclavi” pe cei care au susținut regula U21„Consider că nu trebuie să se ajungă la astfel de jigniri dacă altcineva are o altă părere faţă de dânsul”.

Oficialul lui Dinamo nu a vrut să justifice votul din Adunarea Generală: „Legat de motivul votului, am considerat că e mai bine aşa pentru Dinamo şi implicit pentru fotbalul românesc”, a declarat Iacob, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob dezminte orice implicare a LPF: „Niciodată nu am luat legătura cu cineva de la LPF”

Vlad Iacob desființează direct teoria conspirației invocată de Gigi Becali: „Niciodată nu am luat legătura cu cineva de la LPF, care să ne inducă ideea de a vota într-un anumit fel. Repet, am votat doar cum am considerat că e mai bine pentru Dinamo şi fotbalul românesc”.

Pe lângă marii rivali, Gigi Becali a mai fost „trădat” și FC Voluntari, Petrolul, Oțelul Galați, Dinamo, UTA, Rapid și Universitatea Cluj, în timp ce Farul și Sepsi s-au abținut.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a numit pe „sclavi” pe care îi au votat pentru regula U21: „Am vrut să văd dacă există trădători”

Gigi Becali a avut un discurs extrem de acid la adresa celor care s-au opus inițiativei FCSB în Adunarea Generală: „Am vrut să văd cu cine suntem în asociaţia asta, dintre cei 16, şi am vrut să văd sclavii, dacă există, şi cine sunt trădătorii şi dacă există trădători. E vorba despre principiu, să nu mă oblige cineva să folosesc (n.r. – jucător U21).

Am vrut să văd cu cine suntem în asociaţia asta, dintre cei 16, şi am vrut să văd sclavii, dacă există, şi cine sunt trădătorii şi dacă există trădători. E vorba despre principiu, să nu mă oblige cineva să folosesc (n.r. – jucător U21).

ADVERTISEMENT

Pe faţă aici să semnăm toţi şi să vedem trădătorii şi sclavii şi am văzut sclavii. Uite, FC Steaua (n.r. – FCSB), prima, este stăpân. Îi citim pe toţi. Nu trebuie să explici cuiva că dacă ai jucători tineri poţi sîă-i bagi sau nu, că nu sunt obligat. Uite… Universitatea Craiova, stăpân. FC Voluntari zice nu, sclav şi trădător Voluntari! Voluntari zice că vrea să fim obligaţi”.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie