Life

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar când a luat-o în brațe: “Nu vreau să pară o extravaganță”

Cunoscuta interpretă de muzică populară a dezvăluit ce i-a spus Neymar în momentul în care s-au fotografiat împreună, în tribune, la meciul PSG - RB Leipzig.
22.10.2021 | 07:41
Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar când a luat-o în brațe! "Nu vreau să pară o extravaganță". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit cel mai mare vis. S-a fotografiat alături de starul lui PSG pe care îl admiră. Cântăreața a dezvăluit că acesta a fost foarte drăguț și a acceptat imediat să se fotografieze alături de ea, ba mai mult, i-a făcut și un compliment.

Vlăduța Lupău a câștigat la o licitație un tricou purtat de idolul său, Neymar, și a mers la Paris pentru a obține un autograf.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a fost prezentă în tribune la meciul PSG – RB Leipzig, contând pentru etapa 3 a UEFA Champions League.

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar când a luat-o în brațe! “Nu vreau să pară o extravaganță”

Cunoscuta interpretă de muzică populară a mers în Franța, pentru a-și rezolva o problemă de sănătate, dar a imbinat utilul cu plăcutul și a avut parte de un moment pe care nu-l va uita niciodată. Văduța s-a întâlnit cu fotbalistul favorit, la doar câteva zile după ce a câștigat, la o licitație, un tricou purtat de Neymar, așa că a reușit să obțină și un autograf de la brazilian.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a profitat de faptul că acesta nu a jucat în meciul cu RB Leipzig și că stătea destul de aproape de ea, așa că a mers și l-a rugat să facă o poză cu ea. Starul lui PSG a acceptat și a schimbat și câteva cuvinte cu românca.

“I-am spus că sunt fana lui, că îl urmăresc și că nu îmi vine să cred că am ajuns să fac poză cu el. El mi-a transmis că sunt drăguță și m-a luat în brațe!”, a spus Vlăduța Lupău pentru ProSport.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a dorit să dezvăluie cât a plătit pentru tricoul lui Neymar, dar a recunoscut că a fost destul de scump, ținând cont că este unicat. “Nu are rost să spun prețul, nu vreau să pară o extravaganță. A fost dorința mea pe care mi-am îndeplinit-o. E adevărat că a fost destul de scump având în vedere că și el și-a recunoscut tricoul atunci când l-a văzut. E unic, s-a jucat doar un singur meci cu acest tricou.”, a spus cântăreața.

Ce le-a povestit cântăreața fanilor săi

După ce și-a îndeplinit visul, îndrăgita cântăreață le-a povestit fanilor săi tot ce s-a întâmplat la Paris. A explicat cum a reușit să stea foarte aproape de Neymar.

ADVERTISEMENT

“Mi se pare că este o șansă de unu la un milion să te apropii de o vedetă. Toți prieteni mei apropiați s-au bucurat pentru mine, știau cât de mult îmi doresc această întâlnire. Vă zic sincer, am încercat prin mulți oameni să ajung și nu s-a putut, deși am avut promisiuni. Norocul nu-l poți lua la om.

Lucrurile frumoase se obțin greu, chiar foarte greu. Mi-am cumpărat bilete la meci foarte greu, nu puteam să le plătesc pentru că biletele la PSG se cumpăra doar cu card de Franța.

Pe urmă, biletul a fost o altă coincidență. L-am cumpărat chiar pe rândul 0, chiar lângă teren, ca să pot vedea de aproape jucătorii. Iar coincidență este că Neymar are loja lui oficială fix în spatele meu.

Putea să fie 10 metri în stânga sau în dreapta, dar a fost fix pe același rând, doar că în spatele meu. Și el n-a jucat. Vreau doar să vă zic că a fost un vis devenit realitate?”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

ADVERTISEMENT